Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana
Gost |
#512016-01-22 05:56Zasto je najbolji covek poz |
Gost |
#522016-01-22 06:16Mislim da mu treba pruziti sansu.. gledajuci Farmu vidjela sam da je posteniji od svih neznam kako vise da ih nazovem niti su ljudi niti su farmeri.Jedina svijetla tacka u rijalitiju. Da je toliko los nebi mogao da glumi svo vrijeme |
Mojkovac |
#55 Re:2016-01-22 06:27kristijan je bitanga i fukara kojoj je mjesto u buvari. |
Gost |
#572016-01-22 06:41Zato sto je Kristijan dobar covek nije kriminalac. Kriminal je za njega proslost |
Gost |
#592016-01-22 06:43Ima mnogo vecih problema u zemlji Srbiji od Kristijana Golubovica.Kiki ima dusu,srce i COVEK je,sto je veoma retko da se vidi u ovoj zemlji.Zato sam potpisala ovu peticiju. |
Gost |
#602016-01-22 06:47Pravda za pravog SRBINA,naseg KRALJA zasluzio je to dokazao i pokazao,koliko vredi kakva je to velicina od coveka. SUVISNE SU RECI JEDNOM RECJU JEDAN JE KIKI. |
Gost |
#612016-01-22 07:14Peticiju sam potpisala jer je to samo proslost gospodina Kristijana i smatram da trenutne kriminalce treba pohapsiti on je dobar covjek,pokajanik i sad ima svoj drugi zivot i porodicu...
|
Gost |
#632016-01-22 07:19U Srbiji ima većih kriminalaca nego sto je Kristijan i kad bi redom hapsili ko zna kad bi stigli do njega!!! Zato šaraj brate!! |
Gost |
#642016-01-22 07:35Ljudski je gresiti a I prastati dosta je bio kaznjavan Pustite ga da na miru zivi sa svojom porodicom!!!! Unapred hvala! |
Gost |
#652016-01-22 07:53Jer mislim da covjek ne zasluzuje ni blizu tolike godine u zatvoru.da je serijski ubica onda ok. |
Gost |
#672016-01-22 08:27Kristijan je dobar covjek i ne zasluzuje da ide na robiju kiki je kralj ! |
viktorija rensrum svecka |
#692016-01-22 08:30hallo dragi prijatejli i fanovi jabih vas zamolila da pomognemo tom coveku i brata kristijana golubovic da ga puste napojle od zatvora jer covek nije kriv za nista kake poruke to narod ima njegovih fejzbuha ili stranice pa pisu svasta aizleda ta silikonusa platila nekoga dabi napisao svasta ja mislim da kristijan nema pojma o tome covek ima svojih poslova ili problema anebi tracao ili pisao od te tamare ma ljudi gledajte malo bojlene optericavajte tog coveka jer stvarno gresite jasam isto muslimanka ali vidim i postujem tog coveka kristijana covek je pravedan radnik dobar ne sramotitese jer cela drzava gleda sta srbija radi toje nepravda sto sud odlucuje sa kristijanom dajte ostavite coveka na miru bolestan zivcan od svega astose tice zatvora trebala bi ta silikonusa da bude zato ona jebe majku muslimanima i decu jer to uredu za srbiju i za beograd stonas jedna klajberka deli muslimane i srbe sramota ako ne uzima sud u obzir to stoje ona jebala majku muslimanima jer mi svi smo jedni srbin muslimak katolik mismo svi jedni mi zivimo u srbiju i srbija je nasa ali taj kristijan nikad nije nas osramotijo nit nas je delijo nikad nije narod cuood njega nikad nego stanlo bijo u pomoc svima gledajte bojle nesto ostavite tog coveka na miru i na slobodu kristijane drzi se care jak si ti mite volimo svi i volecemote uvek tvojih fanovi kiki izdrzi do kraja |
Gost |
#702016-01-22 08:35STVARNO OVO JE GLUPO STO SE TERATE SA COVEKOM KAD JE NORMALAN I ZIVI KO SVI LJUDI U SRBIJI AKO JE KRIMINALAC DAJTE DOKAZ NEGO JA MISLIM DA IMA PUNO KRIMINALACA I RADE SA MILIONSKE SUME U SRBIU A NIKO TO NE GLEDA KAO DA STE CORAVE OSTAVITE COVEKA DA ZIVI PORED SVOJE PORODICE JAKO GA CENIM DOBARJE PROMENIO SE NE GLEDAJTE SAMO PROSTITUCIJU SILIKONAMA I PEVANJEM A NIKO NISTA NE RADI A IMATE LEPU ZEMLJU SVI STE SE UHVATILI NA MIKROFON
|
Gost |
#722016-01-22 09:10Zato što sam u tom čovjeku prepoznala dobrog čovjeka iako ga lično ne poznajem jer sam i druge države. Mojih 66 godina i srce daju mi jasnu poruku, da če ovog čovjeka zatvor uništiti. Srbija može od njega dobiti puno više, da ga puste na slobodi. Dajte mu šansu da se iskupi na način, da mladima pokaže i dokaže, da je kriminal zlo i da je pravi put samo poštenje. Sa tim čete ga zadužit i on takav kakav je če to ispoštovat. Dajte mu šansu! Ako ga zatvorite bilo bi kao da mu naredite da umre.... |
Gost |
#742016-01-22 09:36Licno mislim da je gospodin Kristijan Golubovic zasluzio da ga predsjednik gospodin Nikolic pomiluje jer je Kristijan dokazao da je dobar i vrijedan covjek...zasluzuje drugu sansu kao i svako ljudsko bice... |
Gost |
#752016-01-22 09:37Smatramo da je dobar covjek zaslužuje novu šansu,jer mnogi drugi su uradili i gore stvari pa su na slobodi.Pustite covjeka na miru neka gleda odrastanje svog djeteta ,i bude uz svoju porodicu kao i svi normalni ljudi. |
|
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4492 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
2123 Kreirano: 2025-05-05
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
698 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
2017 Kreirano: 2025-04-18
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11705 Kreirano: 2025-02-13
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2004 Kreirano: 2025-04-30
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5121 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3128 Kreirano: 2025-04-28
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
267 Kreirano: 2025-05-06
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
901 Kreirano: 2025-04-25
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
191 Kreirano: 2025-05-09
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
159 Kreirano: 2025-05-02
NE DAMO ROGOZNU!
2380 Kreirano: 2025-04-27
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5544 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
79 Kreirano: 2025-05-05
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
622 Kreirano: 2025-04-07
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1146 Kreirano: 2025-04-28
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6048 Kreirano: 2025-03-04
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
53 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10356 Kreirano: 2025-04-22