ПРАВДА ЗА ДИСКЕТА!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Да се стане на пут неморалу директора школа у Србији.
Čovek svašta izdrži i preživi. Znati šta se sve odigra u čoveku, koji ovako nešto ili slično poput ovoga doživeo, tera čoveka da se bori za pravedno i kvalitetno obrazovanje i poštovanje. Nama trebaju zdravi pojedinci da im razvijamo potencijale. A kako kad nas pečatiraju na svakom koraku bahati direktori?! Pravda za sve kompetentne i vredne nastavnike! Disciplina se ne rađa iz straha već iz poštovanja.
Da prestane vise samovolja bahatih direktora,da ljudi mogu svoj posao da obavljaju posteno,a ne sa strahom da idu u skolu.Licno sam cetiri godine zrtva stigmatizacije direktorke skole u kojoj radim.Proglasila me je nesposobnom za obavljanje duznosti odeljenskog staresine samo iz ciste pakosti jer zna koliko me deca uvazavaju i vole,sto i jeste uspeh za sve koji se ovim poslom bavimo.Svakako zelim da kolega dobije ovu bitku i nadam se pozitivnom ishodu.Svakog direktora sa takvim ponasanjem treba razresiti a ne upozoravati!
Samovolja i bezvlasće direktora su svuda oko nas. Imaju toliko široke opcije i ispružene ruke, da im niko ne može stati na put. Fotelja u koju su se ustoličili...prija...ljulja...ali može i da nažulja.
Pravda za kolegu Disića, uz svu podršku koju mu možemo dati.Istina je spora, ali stiže!
Re:
Хвала на подршци, колегинице! СТОП злостављању, дискриминацији и правном насиљу. СТОП бахатости искомплексираних директора!
Зато што ми је доста злоупотреба моћи на све стране! И јер сматрам да је дотична директорка дебело прекардашила....
Dokle vise taj Kalcic i ta njegova marionetska direktorka. Kada ce vise on pred lice pravde koji poklanja skolsku imovinu privatnim firmama, a ne Diske koji lopovu kaze da je lopov!
Надам се да ће правда бити задовољена и исправљена неправда.
novke
Zato sto je pravi profesor i drugi bi trebali da gledaju u njega i da se trude da budu kao Diske. Uvek tu da saslusa, pomogne, savetuje.... prijatelj, pedagog, psiholog, iskren.... Sta reci vasileos
Iako sama nisam imala vecih neprijatnosti( sem nepedagosko postupanje kolege Igora koji je i sa Disicem usao u ovaj konflikt i ne sumnjam da je kriv ako ne vise a ono bar jednako kao kolega DIsic, jer je mene omalovazio u prisustvu djaka odeljenja kome je razredni staresina bio u tom periodu, stavljajuci primedbe na moj nacin bodovanja testova ucenika iako nije imao nikakvog osnova za to, tako da je za neki sledeci kontrolni zadatak celo njegovo odeljenje pobeglo s mog casa i jos im je obecao da ce me ubediti da im ne dam test koji su sva druga odeljenja odradila, sto je, potpuno nezrelo i neodgovorno postupanje jednog razrednog staresine kome je vise stalo da ga ucenici vole i dozivljavaju kao druga nego da im bude pravi uzor i da ih vaspitava na pravi nacin). Iskreno, mislim da je vreme da pravda i pravo pocnu da deluju jer, nista od svega sto je do sada rekao kolega Disic nije neistina, iako mnoge istina pogadja i izaziva u njima bes, prkos, osvetoljubivost pa i mrznju mozda, mada se nadam da nema takvih.
Dosta je stigmatizacije od strane direktora!
| This discussion has been closed. |