Transparentnost rada prihvatilišta za pse i mačke
Molim autora peticije da obrati pažnjiu na poruku koju sam mu poslala i da uvaži sugestije koje su dobronamerne u cilju racionalizacije same peticije.
Peticiju podržavam, krajnji je red da se uvede kontrola rada SVIH prihvatilišta i poštovanje zakona i Pravilnika koji uredjuju njihov rad.
Jedino ispravno kad je u pitanju azil u Pozegi. Nek mi Gospod oprosti, ja njima nista ne vjerujem.
P.S. nisam se potpisala, zelim da bude punim imenom i prezimenom...ja nisam gost, ja sam neko ko postuje svaciji zivot.
потписао сам ову петицију јер ми није логично да не могу да знам где је завршила животиња коју сам предао прихватилишту да би је удомили, а ако не онда после двадесетак дана да је узмем назад. речено ми је да могу да оставим мацу, али да немоу добити податке где је ''удомљена'', па ако желим да је узмем назад, после двадесетак дана, могуће је да не буде у прихватилишту, већ да је ''удомљена'', али кад и где, то не могу да сазнам, па основано сумњам да и није удомљена, већ јој се нешто ''десило'', а оваквим предлогом се та могућност избегава.
ZATO STO VOLIM ZIVOTINJE A POGOTOVO PSE I ZALAZEM SE ZA NJIHOVU POTPUNU ZASTITU!
| This discussion has been closed. |