Peticije.online

Нови УСТАВ СРБИЈЕ

Позив Вама као потписнику

Gost#1 Jan 31, 2016, 22:52

господине грујићу,дубоко сам убеђен да треба  формирати патриотску владу у сенци,прогласити поништавање свих приватизација,да се осуди уништавање банака,предузећа,војске,увођење намета осиромашеним грађанима (порези на некретнине у моменту када је мала потражња и цене падају,увођење такси,комуналне полиције,извршитеља,мере штедње....и свеопшти терор над грађанима)та патриотска влада би трбала да се састави од умних људи,интелектуалаца  да позове народ на свеопшту мобилизацију и у бунт,протест и грађанску тотална непослушност,не плаћати ништа под милим богом

Gost#2 Feb 11, 2016, 16:18

Re: Право решење

#1: -  

11 02 2016

Поштовани госте,

Хвала на пажњи и предлогу.

Влада у сенци има смисла само ако иза ње стоји јака политичка групација која може да преузме власт. И то мирнодопски, по Уставу. Значи на изборима. Управо нам се приближава такв, макар теоретск могућност, ма да многи сматрају да ће резултат бити објављен како одговара властима.

ради тога је покренуто оснивање:

ПОКРЕТ-а ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ И СЛОБОДУ СРБА И СРБИЈЕ, скраћено. ПОС-а:

http://www.ssssseternal.org

У току је учлањавање у ПОС. 

ПОС ствара своју изборну листу, која треба да изађе на изборе:

http://www.ssssseternal.org/

Љубомир Т. Грујић

Gost#3 Jun 21, 2016, 22:03
Po meni je ovo odlična ideja, koliko puta na fesbuku nadjem da se okupimo u Beogradu ili bilo kom gradu, nikada ih se nije okupilo toliko da se vlast uplaši svojih fotelja, ovo nije vlada ovo je mafija izdaja naroda, potkradanje naroda, laž. i prodaja države deo po deo.Zašto narod ćuti, jer se plašite Vučića i njegovih laži, to neću da čujem. izadjite napolje iz barikadiranih soba i borite se za svoja prava za svoj identitet, borite se što ste postali robovi stranim silama koji su nas nemilosrdno bombardovali 78 dana, da i dan danas trpimo posledice toga bombardovanja, umiru ljudi, omladina pa čak i mala deca a to su mali anđeli koji i neznaju šta ih čeka .Neće dočekati da porastu da se igraju, da idu u škole, njima je Vučić i vlada već odredila gde će biti, ide Vučić tamo gde će ga kao ceniti, njega niko ne ceni, pa ne ceni ga ni njegov narod, a botovi brzo će se rasprštati na sve strane, jer on je čovek koji živi od laži, a plaćen od Soroša&company, da li je ikada došao da obidje tu bolesnu malu decu, a prima dželata Stoltenberga na crvenom tepihu koji je crven od srpske krvi, svaki dželat jednom mora da dodje na mesto ubistva, tako i Stolnterberg, Pitam se zašto smo dozvolili da Kosovom upravlja Amerika, Engleska, da im Nato obučava vojsku, a to ćemo mi osetiti, jer ostavili smo braću našu Srbe tamo, Svetinje naše da šiptari prave javne wc od naših Crkava, da nam ruše naša groblja, Bog nas kažnjava i to možete i da osetite već sada, ovakvog nevremena u celoj Srbiji nije bilo od kada ja pamtim, sada će da nastupi glad, zašto smo dozvolili da nam Vlada sa Vučićem i Mihajlovićkom potapa manastir od pre skoro 1.000 godina, pa gospodine Grujiću iako sam starija nisam sklerotična možete pročitati mnogo mojih komentara, koji su svi upereni protiv Vučića, i njegovih mafijaških kolega,Ja se obavezno prijavljujem za vašeg člana ili bilo šta da radim da sam od pomoći, da povratimo pogaženo poniženje, Uvek smo bili ponosni narod do 2000 godine, a onda kao iz aviona bez padobrana sunovrat u duboko blato. <3

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.