Ukidanje slobodnog kretanja NATO trupa kroz Srbiju
Gost#451 Feb 19, 2016, 10:04
Zato sto necu teroriste u Srbiji. Nikad u NATO
Gost#452 Feb 19, 2016, 11:41
Zbog toga što je sloboda najveće čovjekovo imanje,
što volovi jaram trpe, a ne ljudi
što volovi jaram trpe, a ne ljudi
Gost#453 Feb 19, 2016, 11:46
Zbog toga što je sloboda najveće čovjekovo imanje,
što volovi jaram trpe, a ne ljudi !
zbog toga ničija tuđinska čizma nije potrebna Srbiji, zbog toga što bi za sva krivična dela vojnici NATO bili oslobođeni odgovornosti,
zboag toga što ropstvo nikome nije donijelo zadovoljstvo mir i sreću, blagostanje- već strah,bijedu , krv i suze !
što volovi jaram trpe, a ne ljudi !
zbog toga ničija tuđinska čizma nije potrebna Srbiji, zbog toga što bi za sva krivična dela vojnici NATO bili oslobođeni odgovornosti,
zboag toga što ropstvo nikome nije donijelo zadovoljstvo mir i sreću, blagostanje- već strah,bijedu , krv i suze !
Gost#454 Feb 20, 2016, 08:52
Zašto ste potpisali ovu peticiju?zato sto nam nisu potrebne ubice srpke dece zatosto nas mrze i hoce da nas uniste zbog nase bogate istorije zato sto smo pravoslavne vere
Gost#455 Feb 21, 2016, 09:31
Zbog napada na Srbiju i ubijane neduznih civila kao i dece.
gadjane objekata koji nisu spadali pod vojne. (zgrade, vozove...)
gadjane objekata koji nisu spadali pod vojne. (zgrade, vozove...)
Gost#456 Feb 21, 2016, 10:08
zato sto nato nije gospodar balkana, a srbi i drugi narodi , robovi
Gost#457 Feb 21, 2016, 23:31
Ludost je dozvoliti nekom ko je okupirao deo teritorije,da koristi celu.Ja da mogu izbacio bi ih Evrope a ne samo iz SRBIJE.
Gost#458 Feb 22, 2016, 18:14
moj deda i otac nisu bili u nato a bilo im fino, neznam sta ce meni ti zlotvori americki nato
Gost#459 Feb 22, 2016, 19:27
Agresoru koji je ubijao našu decu i narod Srbije, netreba se klanjati i sa njma sklapati nikakv sporazu. Jednostavno nikakva saradnja. Nisu se izvinuli nisu priznali da su bili i sad jesu agresori nisu nadoknadili štetu nisu priznali da su nam oduzeli teritoriju. Nikada nikava pomoć nije pružena od stranje nato-a. A samo dobijamo uslove i nesto traže i do sada su uvek bili na suprotnoj strani. Pogotovo izjave njihovih staresina da je to bilo uredu i da bi opet to isto uradili sa Srbskim narodom. Pa posle svega ovoga trebamo li biti u savezu ili bit u bilo kakvom dogovoru sa takvim mogu slobodno reći agresorima.
Исидор Праменко#460 Feb 22, 2016, 21:43
Не подржавам фашистичко-империјалистичке НАТО зликовце ни антиживотно-капиталистичке слуге окупатора предвођене Вучићем, Николићем и Дачићем!
Живела будућа антифашистичка, антиколонијална, животворна, слободна, суверена, достојанствена, хумана и социјално праведна Србија слободних и срећних људи!
Gost#461 Feb 23, 2016, 01:41
Izdajnicka sns banda,daje imunitet fasistickom Nato-u da bi sad mogli i da nas nekaznjeno SILUJU. Zato treba svuda gde prolaze fasisti praviti sacekuse, da im presedne prolazak kroz Srbiju.Zivela Srbija ,zivela Rusija, ziveo PUTIN.
Будно око#462 Feb 23, 2016, 12:36
Србија је у Двадесетом веку водила пет одбрамбених ратова...Србији није место у јату агресора и оних народа који су пљачкајући цео свет постали богати. Актуелна власт хоће оно што народ неће...а хоће јер су повлашћени од агресора (империје). Неће моћи!
Gost#463 Feb 23, 2016, 14:52
Stop okupaciji i unistenju Srpske zemlje i Srpskog naroda!
Gost#464 Feb 23, 2016, 17:51
NATO - OTAN MAFIJAŠKA ZLOČINACKA ORGANIZACIJA , JE OLIČENJE ZLA OD SVOG POSTOJANJA DO DANAS.
Gost#465 Feb 23, 2016, 18:01
sramno je dati takvu dozvolu UBICAMA!!!
Gost#466 Feb 26, 2016, 13:14
fuck nato!
Gost#467 Feb 26, 2016, 18:16
peticiju potpisujem zbog nase djece tj.da im sacuvamo slobodu koju bi izgubili dolaskom Nata na ovim prostorima.
Gost#468 Feb 28, 2016, 13:03
AKO SVE OVO IMA NEKE KORISTI I MOŽE DA POMOGNE NAMA SRBIMA UVEK ĆU BITI TU DA TO I URADIM VOLEO BIH DA VIDIM EFEKAT OVOGA ŠTO SE PIŠE DA TO NIJE UZALUDNO I DA NIJE JOŠ JEDNA OD PODLIH IGRICA VLADE VUČIĆA I NIKOLIĆA NEKA NAM BOG POMOGNE
Gost#469 Feb 28, 2016, 15:38
Zavirimo u blisku i dalju prošlost i svako ko želi dobro Srbiji i njenom narodu trebalo bi da bude jasno da od trenutka stupanja NATO čizme nema više Srbije za koju su ginuli naši preci.
Gost#470 Feb 28, 2016, 16:50
Ne slazem se ni jednim potezom ove ZLOCINACKE vlade Srbije, kao ni sa prethodnim vladama u ovoj nasoj napacenoj zemlji. Nadam se da ovakav nacin potpisivanja peticije ima snagu da moze da se pokrene I zaustavi sve sto poslanici u Skupstini overe svojim glasom bez saglasnosti naroda koji Im je "dao" mandat da pritiskaju tastere a da prethodno ne ukljuce mozak, ako ga imaju.
Gost#471 Feb 28, 2016, 17:07
Zbog bombardovanja Srbije od strane NATOavij 1999 i zbor nacina raspada Jugoslavije
Gost#472 Feb 28, 2016, 21:45
necu da fasisti hode kroz moju zemlju
Gost#473 Feb 28, 2016, 21:51
Uvek sam se borio protiv silnika koji terorišu slabije, ma ko da su i koji god razlog izgovarali jer ne prihvatam nikad dvostruke standarde kojima nas obasipa EU kao i Amerika.
1968 god sam bio u rovu čekajući Ruse da uđu u Srbiju kroz Mađarsku,znači imam 68 god.i to sam preživeo kao i zadnja bombardovanja Beograda.
1968 god sam bio u rovu čekajući Ruse da uđu u Srbiju kroz Mađarsku,znači imam 68 god.i to sam preživeo kao i zadnja bombardovanja Beograda.
Gost#475 Feb 28, 2016, 22:15
Bolje grob nego Rob , bolje rat nego pakt!Ali prvo da se oslobodimo i domacih okupatora koji rade za svoj licni interes a ne naroda koji ih je izabrao, Verujem u diplomatiju ali ovo nije diplomatski nego izdajnicki korak Srpske vlade,dajem glas ali na zalost mislim da je kasno...
| This discussion has been closed. |