Majci troje dece plata iz budzeta
zbog svega mi ne pada napamet da imam troje dece. Nije ih ova zemlja zaslužila. Imam dve cerke 20 i 2.5 meseca. Podržavam peticiju.
Sram vas bilo, valjda ste radjale decu da bi ste im nesto pruzile, a ne na osnovu njih zaradjivale, zna se za sta se dobijaju plata i penzija, slazem se da postoji nekakav majcinski ili decji dodatak, ali plata i penzija se dobijaju za rad.
...
Zahvalna pokretacu peticije.
Re:
Sram tebe bilo, ti ocigledno ni ne znas kako to izgleda imati dete.
ako si ih radjala, tvoja obaveza je da im obezbedis. to nece moci iz budzeta od svih nas,kakva je to diskriminacija. koristi kontracepciju, ha, ha, radjalice:)
bela kuga, crna kuga, zar niste culi da je planeta prenaseljena, ostacemo i bez vode i bez hrane, a vi bi pare iz budzeta da pravite jos vise jadnika, koji kao i vi nece moci da prehrane svoju decu
ali ne mozes da dobijes platu zato sto si rodila decu, nadji drugi nacin za njihovu bolju buducnost, posao na primer, za to se dobijaju i plata i penzija, a ne za radjanje, kako ne shvatas, to nije ista kategorija uopste.
mnogi zasluzuju, ne samo majke troje dece. to su lepe zelje, ali nista ne pada sa neba, plata mora da se zaradi na poslu, kako to ne shvatate?
da im se pomogne da dobiju posao, da, a ne da se ovde hvale kako nemaju ni dan radnog staza, a hoce platu i penziju. za njih je socijalna pomoc ako su nesposobne da rade, zar se takav primer daje deci, ccc, majke...uzas. trebate vi da zaradite za njih, a ne oni za vas!
This comment has been removed by the person who wrote it.
jaoj, pa postoji nesto sto se zove planiranje porodice, to je ono kad pre nego sto rodis desetoro dece, sednes pa razmislis sta ces njima i koliko mozes kvalitetno i finansijski i vremenski da postignes.
| This discussion has been closed. |