Majci troje dece plata iz budzeta
majka cetvoro dece
majka sam cetvoro dece nemam ni deciji dodatak ni mesta u vrtic a naravno ni poso pa mozda drzava se potrudi a gospodji sa dvoje dece niko nije trazio komentar nek rodi jos dvoje troje pa nek se javi
This comment has been removed by the person who wrote it.
PRODUZENJE ROKA SLANJA STATISTICKIH IZVESTAJA ZA 2015.godinu - Postovani predstavnici Agencije za privredne registre, Ministarstva finansija Republike Srbije, Poreske uprave i ostalih nadleznih sluzbi, obracamo vam se sa zahtevom za produzenjem roka za slanje statistickih izvestaja za 2015. Godinu. Razlozi za produzenje roka su i vise nego jasni bilo kome ko je pokusao da pristupi aplikaciji APRa za s...
Zato sto mislim da svaka majka koja je rodila troje i vise dece to zasluzuje :)
Da bi podstakli mlade majke da radjaju 3,4 dece, jer je veci mortalitet od nataliteta.Zato, jer drzava ne misli o roditeljima koji imaju vise dece !O majkama koje provedu uz svoju decu 20 god. da ih iskoluju da na kraju nemaju posao ili dobiju kod privatnika na tri meseca i na kraju visak , otkaz! Imala bi mnogo jos da kazem , ali napisacu samo I.T. D.
Zato što ne mogu da se zaposlim jer imam troje dece. Bila sam na milion razgovora za posao. Prvo pitanje je imate li dece i koliko i čim kažem da imam troje dece samo kažu javićemo i tu se priča završava. Eto ZATO
Re: Re: Zasto?
#74: majka dve cerke-zato!!! - Re: Zasto?
Istog sam mišljenja kao i ti! Takvima kao što je ova Bog ni ne treba da daje decu!!! Ja za sad jedno,i drugo na putu! Sve jedno,podržavam zakon! Želimo ih još,naravno... :)
Re: majka cetvoro dece
Teško,Bog je zažalio i zbog ovih dvoje što joj je dao...
| This discussion has been closed. |
Re:
#223: -
Tacno za trece dete sam sve platila od knjiga uzina itd....Dok su mojoj ujni koja ima sina pa potom blizance racunali blizance kao jedno dete gde je roditeljski dodatak dobijala za drugo dete trece kao da ni nepostoji....