Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Budimo ljudi pre svega!
#302: dasskall - Budimo ljudi pre svega!
Ne treba da budemo "previše" ljudi.
Obala Slonovače = Crna Gora
Sramno je i tužno da u Srbiji svi imaju veća prava nego Srbi. Crnogorci su strani državljani i tako treba da budu tretiranini. Imam dva studenta i ovu nepravdu sam više puta osetila na sopstvenoj koži!
Visokom edukacijom stranaca u nekontrolisanom broju njima otvaramo vec ionako previse otvorena vrata da uticu i upravljaju sudbinom nase dece i nase trenutno slabasne zajednice.
Deo mog DNK je daljeg porekla iz Crne Gore i zelim da postujemo vecinsku volju u Crnoj Gori za samostalnost a posebno treba postovati kada zele da se znacajnije udalje od "matice".
Za nase drzavljane u inostranstvu treba osmisliti posebnu kategoriju za studiranje kako bi ih pomogli ukoliko je finansijska pomoc zaista potrebna.
Mislim da bi bilo jos korisnije da svako podeli ovu peticiju na svom FB zidu. Da sto vise ljudi sazna za nju.
Зато што нико нема већи повлашћени статус студента из иностранства који је скоро изједначен са студентима из Србије, где држава баца паре на оне који ће да дођу овде , студирају за џабе и оду. Такође молим аутора петиције да је следећи пут напише на ћирилици и "преведе" на тзв. "црногорски".
"Када географски појам са пежоративним значењем постане "народ". провизоријум постане "држава", а распоп склон хомосексуланим егзибицијама постане "патријарх" неканонизоване верске секте регистроване у полицијској станици у Тузима - добијате црногорски народ, црногорску државу и самозвану црногорску цркву. Када се загребе по овој неокомунистичкој жабокречини, схватићете да отелотворење лика и дела шизофреног секуле дрљевића (све малим словом), црногорског усташе - како је за себе волео да каже, спроводи последњи комунистички диктатор друг мило ђукановић (све малим словом) који у свом заносу србофобије успео је да измисли и тзв. црногорски језик - ингениозно додајући још два слова Вуковој азбуци. Ово је прави пример да су комунисти и усташе - браћа по матери. Од таквог генетског микса, управо је и настао окот из овог текста. Што би рекли психолози - ВЕЋ ВИЂЕНО!"
| This discussion has been closed. |
i molim vas ove eure sklonite posto nam je valuta hvala bogu jos uvek dinar