Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Republika Srpska
Citam ovo i ne mogu cudu da se nacudim koliko smo nisko pali i koliko smo obnevidjeli kod ociju, samo nam novac pred ocima. Imam cerku koja sledece godine treba upisati fakultet koji nema u Banja Luci. Sada posle nekih komentara razmisljam sta i kakva smo mi to pogana nacija. Nisam ja kriv sto mi rasturise Jugu a borio sam se za nju, nisam kriv sto sam Srbin a opet smo svima nesto krivi i nismo pravi. Treba da posaljem cerku u Sarajevo ili nedaj boze Zagreb pa neka kaze ako smije da je Srpkinja ili da se fino poturcimo ili pokatolicimo i mrzimo sve sto je srpsko. Pitam se sta bi ona tamo ucila o Srbima i da li bi se mozda udala za Muslimana i rodila Murata. Jadna nam majka sa nama ovakvim jer necemo imati ni buducnos a proslost ce nam biti onakva kakva znamo da nije bila ali ce tako oni zapisati i uciti nasu djecu. Pozdrav za Majku Srbiju.
IZDAJNIK I MUZ CRNOGORKE DANICE DRASKOVIC BOSKOVIC IZ BIJELOG POLJA PLJUJE SRBE
IZDAJNIK I MUZ CRNOGORKE DANICE DRASKOVIC BOSKOVIC IZ BIJELOG POLJA PLJUJE SRBE UME LI NEKO DA OBJASNI SRBIMA KAKO TO DA JE VODECA MEDJU " ZENAMA U CRNOM" MRZITELJKA SRBA RODJENA U NIKSICU? ODGOVOR NIJE TEZAK LAKO CETE POGODITI!
Re: Re: Re: tema
Ne znam da li si procitao nadimak, ja sam fakultet na kome vas na zalost previse ima zavrsio..kada kazem vas,ne mislim na crnogorce nego na soviniste i bezumne nacionaliste..ti si u ovoj drzavi stranac jer si ti i vecina tvog naroda tako odabrali i sada je vreme da takav tretman i dobijes..i za taj rad u kaficu ce ti uskoro trebati radna dozvola kao i svugde drugde.jer si stranac,kratko i jasno.drugo ako ti se srpski "lenji" narod ne dopada,pakuj kofere i put druge drzave jer nama takvi kao sto si ti "vredni cg nacionalista" ne trebaju..poruka - kako vi nama vec dugo vremena ,tako i mi prema vama na zalost tek od sada..
Zato sto se u Srbiji pocinjem osecati kao gradjanin drugog reda! Zato sto necu da placam tudje bahanalije a da ti isti stranci pljuju Srbiju. Zato sto nemam drugu drzavu!
| This discussion has been closed. |