Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Re:
#107: Dvostruki Standardi - Re:
Mandic, Subotic, Prlainovic kao i mnogi drugi su Srbi, sa Srpskim pasosem, i treba ih skolovati o trosku drzave! A svi vi crnogorci koji se izjasnjavate kao Srbi samo kad vam treba nesto kuci, pa tamo besplatno studirajte! U svakom slucaju vas skolujemo besplatno pa posle rovarite protiv Srbije!
Ako nasa zemlja smanjuje plate i penzije da bi namakla neke preko potrebne pare zasto bi se ponasali razbacujuce prema stranim drzavljanima koji zele da studiraju u Srbiji.
Treba da imaju statut stranca i da placaju punu cenu.
Za subsidije postoji socijalni rad i ferijalni savez,,itd. Mi smo drzava a ne marginalna institucija.
Mislim da je logicno, neces s nama kad nama odgovara (i to je diskutabilno ko je vise profitirao)oces s nama kad tebi odgovara???
Nista personalno nikoga ne mrzim ali zakon za sve isti. Ako im ne odgovara imaju pamet profesore objekte pa izvolite napravite svoje univezitete i nece vas nista kostati uz to bicete na moru u svojoj zemlji ostavljati te grdne pare o kojm pricate.
Poster Beograda pravicemo po narudzbi u velicinama od fototapeta do bilborda koji mogu iz Budve do Lovcena da se vide.
Malo reciprociteta nije na odmet, oni nasa odmaralista prisvojise tako sto su uveli ogroman porez za strance (mislim Srbija sa srpskim kompanijama) i lagano za nekoliko godina su ih oteli bez ulozenog dinara/evra, a mi njih da tretiramo kao domace, opet mi ispadamo sto bi Kesic rekao - BUDALE
Re: Re: Re: Re:
A jadovi, piskarate svasta, a kad mi pridjete u guzicu bi me ljubili da mozete.. Strah je cudo!!
Re: Re:
Iz razloga sto smo vam kroz istoriju vise puta valjali recimo na Mojkovcu 1916 ali eto da kazem nije bitno to, najvise je studenata koji dolaze iz Crne Gore odje i najvise ostavljamo para. A ta prica kako vas deremo na moru i meni i tebi je u Astoriji u Budvi boca kisejele 5e pa ako oces isprisi se sarane, tako da ta prica za ljetovanje ne ostavlja utisak sve sto platite vi moram i ja po istoj cijeni naravno ako ocu
Svaka cast studentima koji su inicirali ovu peticiju.
Zalosno je da drzava na celu sa ministrom prosvete nije inicirala ukidanje ove sramne istine.Crnogorci nam naplacuju 3 evr. sladoled ...
Studenta za ministra !!!
Ovde treba razlikovati Srbe iz Crne Gore kojih u Crnoj Gori ima 28% i Crnogorce kojih je tamo oko 40%. Među te Srbe iz Crne Gore spadaju i recimo vaterpolisti iz Herceg Novog koji igraju za Srbiju poput Prlainovića ili Mandića. Dakle oni su Srbi.
Re: Re: Re: Re: Re:
Prkno bi ti se rascvetalo kad bi me uzivo video jado Crnogorsko-Siptarska , mislio bi da te potrefio Sveti ilija !
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#927: - Re: Re:
Od ljepote ili od ljigavosti si se naoblačio.