Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
mislim da nema svrhe za ponoavljanje testa ali kriterijum bi definitivno trebalo da se snizi
Re:
Ili nemojte povecavati bodove,nek ostanu kako su bile,jer na kraju ispada da neko ni trgovacku ne moze upisati.
This comment has been removed by the person who wrote it.
JEL SHVATATE VI DA SE NE MOZE 20 ZADATAKA SA SVOM GEOMETRIJOM I RACUNANJEM URADITI ZA 2 SATA? BEZ DIGITRONA BEZ PISANJA PA STE NORMLANI? TEST JE ZA 8 RAZRED A NE ZA FAKULTET..
Dobro bre, da l' su ozbiljni?! Uzas, bilo je previse za dva sata, dolazi od vukovca
Re:
E zar nema 10 bodova max. a ti 18,5?il je inteligencija il se bojite da vam ponovo mame i tate traze veze i kesiraju za pomoc ako se ponovi test!
Xxx
Nije bilo tesko,to sto vi niste ucili i spremali se za ispit to je vas problem. Najlakse je laditi guzicu i dignuti sve cetiri u vis. Trebate malo i da zagrejete stolicu.
Jebem vam mamu klosarsku i vi i matematika prokleta.Sta ce mi koji kurac to u zivotu?
Re: Moje misljenje
#1060: neka tamo - Moje misljenje
Mila polazes li srpski
citava 2 sata, a ne citavih
i ako, a ne iako
Re: Re:
Ti iz prosvete a?il si uzmao kes roditeljima za privatne casove?
Mislim da je bolje da se test ne ponavlja vec da se puno smanje kriterijumi iako ponove test verovatno ce dati iste tezine zadatke za naravno isto vreme.
Da li mi polazemo ispit za upis u srednju skolu ili radimo test za Republicko takmicenje?
Nista nisam ucila i iz srpskog imam 19/20,a iz matematike 14-15/20.Moram da priznam da iz matematike nije bilo pretesko ali nije bilo ni lako.Samo ne razumem kako su vukovci uradili tako lose?
Re:
e jesi ti onaj iz prve osnovne imas oko 100kg iz Milanovca i zvali su te Pumpa.Igrali smo u Cacku turnir u rukometu
Re: Re:
Svaka cast!
Deca brljaju i po cemu im treba verovati?!?!
Zato sto ih nisu roditelji usmeravali da uce sve vreme.....?!?
| This discussion has been closed. |
Molim i pisanje peticije iz srpskog!!!!!
Ravnopravno!!!!
Ima i nezadovoljnih iz tog predmeta.
Po cemu tesko.....bas i nije. Trebalo je UCITI 4 GODINE MATEMATIKU!!!!
I stvar resena!!!