Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
Jedi govna ti pizda ti materina PUSI MI KURAC POZELJNO JE DA SI ZENSKO
Re:
#nn
Zadaci su stvarno bili previse komplikovani za dva sata...
MOLI SE MINISTARSTVO PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOSKOG RAZVOJA DA SMANJI KRITERIJUME IZ MATEMATIKE ILI PONOVI POMENUTI TEST!
Re:
E da si ucio/la uradio bi kao ja sa 20 poena za 30 min tako ko ti kriv sta sad pisete svi peticiju pa da svi ispastamo sto vi niste ucili.
Re: Pretesko je bilo
kako znas da je sad najtezi majke ti ... svasta .. cudna ste vi generacija 01 hahhahaha ... niko se godinama nije zalio a sad vi nasli .. vam pameti
Re: Re:
Sta ce oni da rade evo ja ga danas za pola sata uradio i sve mi tacno aj sad idi uci malo.
znas onaj fazon malo apekart pa krose ??
Pretesko alooo...
Sramota !!!!!!!!!!!!!!!
01
Bilo je premalo zadataka iz osnovnog nivoa i premalo vremena za ostale zadatke. Od svih prethodnih generacija ovoj je bila najteza matematika. Stvarno nije u redu! Vecina nece upisati ono sto zeli zbog matematike! Ja cu odlicno uraditi srpski i kombinovani a iz matematike cu imati srece ako budem imala i 5 bodova...
Dajte bre ljudi,na rade svi istim ritmom,nekome treba malo više,a opet može da reši,gledajte celokupnu sliku
Pa ako su svi lose uradili onda ce ace ostati isto.Boze al ste svi vi ovde glupi.
DA LI STE MISLILI DA CE URADITI TEST OSOBA KOJA JE IMALA 2? KRITERIJUMEE SPUSTAJ!
| This discussion has been closed. |