Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: Me
Ovaj test je stvarno bio pretezak za 99% dece,ali naravno ima izuzetaka,a to su deca koja su išla na takmičenja tako da kriterijum MORA da se spusti
Generalno su generacije sve gluplje,nije nam budućnost bliska ako se već sada žalite,pitajte nekog 1995,1996 ili 1997 godište da odrade iste zadatke i smejace vam se...
Test nije bio neresiv,medjutim bio je mnogo tezi od probnog i nije nam dato dovoljno vremena da predjemo postupak hemijskom.Ako su nam hteli dati ovako tezak test trebali su takodje zadati teze zadatke u zbirci i na probnom da bismo mi znali sta da ocekujemo.
Jaca nas nije dobro naucila
Iz ličnog iskustva:ne brinite ni o čemu mu jer postoji opcija prebacivanja.Treba samo izdržati 2 nedelje u nezeljenoj školi a zatim su vam sve opcije otvorene...
Test je definitivno bio tezi nego predhodnih godina, ali ono sto me uzasno boli jeste da već nekoliko godina za redom Vuk škola u Vranju 20 minita pre kraja dobija resenja i vecina učenika dobije malsimalan broj poena. Najavili su inspekciju ove godine ali sitiacija je ostala ne promenjena. Kod ostalih skola je bilo inspekcije i supervizora. ZELIM PONISTENJE PRIJEMNOG JER SMATRAM DA SVI DJACI NE RADE POD ISTIM USLOVIMA I SAMIM TIM SMO OSTECENI!
Ne lozite se nije bilo toliko tesko....
treba da se ponovi test iz matematike, da je njima bio ovakav test ne bi ni oni bilo ono sto jesu...
da bi mojim osmacima bilo lakse,a inace me boli kurac >>>ALEKSA SUSANJ<<<
Re: Me
Bilo je pretesko, presla sam celu zbirku i bilo je pretesko, ono nije normalno, prethodnih godina su davali zadatke tipa 2+2 i onda nasu generaciju ubiju onakvim zadacima. Ja ne znam da l' je cilj da imamo svi sto manje poena, jer ako jeste, cestitamo, uspeli su u tome. :)
#1: - zadaci uopste nisu bili toliko teski a i fora je da budu malo tezi da bi se videlo ko zna i moze gimnaziju da upise,sasvim je u redu test
| This discussion has been closed. |
Bar smanjite kriterijum za srednje skole ,jer mi trebamo da se upisemo u srednju skolu a ne za astronauta.