Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: Re: Re:
Fala bogu pa necu,to što nisam bio sposoban i dovoljno naučen i spreman da uradim matematiku, ne znači da nisam srpski i da neću kombinovani ;)
Pozdrav ja sam nastavnik u matematickoj gimnaziju!
Slazem se sa vama da je ovaj test bio pretezak!
U skladu sa vasim mogucnostima!
I slazem se da bih se trebao ponoviti!
I to duplo laksi!
Ili bar sto kazu neki da se smanje bodovi za upis u srednje skole!
Pozdrav decooo! <3 :D <3
IZE'TE MI MUDA
TEZE NIJE MOGLO DA BUDE
PONAVLJANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Вуковац сам и да се не лажемо, задаци су били тешки. Ја разумем да Ви, господине министре(односи се на министра просвете), желите да "помогнете" Србији на тај начин да у овој земљи буде што мање школованих људи, како би ова држава могла да функционише на тај начин на који функционише. Мислим да стварно није у реду да то радите, ЗАТО ШТО И МИ ИМАМО СВОЈЕ СНОВЕ као што сте и Ви некада имали. Ми смо још увек деца, али желимо да се боримо за своја права и управо покушавамо да направимо неке промене. Сами смо направили ову петицију како би рекли вама одраслима: ,,Морате промени своје навике!" МИ СЕ БОРИМО ЗА СВОЈУ БУДУЋНОСТ! Губитак наше будућности није као губитак на изборима... МОЛИМ ВАС У ИМЕ СВИХ ОСМАКА ДА СМАЊИТЕ КРИТЕРИЈУМЕ ЗА УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ КАКО БИ ВЕЋИНА МОГЛА ДА УПИШЕ ОНО ШТО ЖЕЛИ. ХВАЛА ВАМ УНАПРЕД!!!
Nemojte da me vredjate ali sta je bilo tesko?
Imam 7/10,a mogla sam da imam i vise ali sam se zeznula na 3 OSNOVNA zadatka.
Krenula sam sve da podebljavam hemijskom 30-35 minuta pred kraj i izasla sam pre zavrsetka.Ako je test bio pretezak(sto znaci da niste uradili sve) sta ste onda imali (toliko) da podebljavate hemijskom?
SAMO DA PODSETIM POSTOVANO MINISTARSTVO DA JE OVO PRIJEMNI A NE TAKMICENJE :)
Re:
Ja cu upisati zeljenu skolu, ali ne zelim da moji drugovi upisu nezeljene skole... <3!
Hvala Vam!
JEBACU VAM KEVU AKO NE PONOVITE TEST,OVO NI AJNSTAJN NEBI URADIO PICKA VAM MATERINA,TREBA DA SE PONOVI INACE CU VAS SVE POBITI
#VUCICU PEDERU!!!!!!!!!!!!
jako jako tesko .....
Laksi zadaci
Ja vukovac i imam oko 3 ,4 poena grozno jako.
PONAVLJANJE
| This discussion has been closed. |