Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Ljudi, okej, bilo je teško nekima, ali nije fora da potpisujete peticiju, a imali ste sasvim dovoljno vremena da se spremite. Slažem se da kriterijum treba biti smanjen, ali u umerenoj količini. Ne preterujte, ima dece koja su stvarno učila i pokazala isuviše dobar rezultat. Imam jedva trojku, a imala sam 7/10, mislim da preterujete, solidarišite se malo, ko vam je kriv što imate po 2,5 poena.
Najtezeeeee.. Ponoviitiiiii sto brze
Nije bilo tesko.
Re: Re:
Eto - upisace bolje skole oni koji ni padeze ne znaju! Katastrofa bre!
UPDATE: Obrisa devojcica/decko komentar
Понивни тест
Овај тест је био претежак већина неће уписати вољену школу због математике.Смањите мало критеријуме јер нисмо учили за такмичење него смо учили за пријемни
Re:
593
2016-06-16 20:03
Iskreno svima je vise muka od osmog razreda,izvlacenja proseka i prijemnog. Samo zelim da se ovo zavrsi. UKOLIKO ZELITE DA MINISTARSTVO NESTO PREDUZME NEKA ONDA SMANJE KRITERIJUME. Slazem se da je test iz matematike bio nelogicno sklopljen. Neki zadaci su bili tezi ali je veci problem bio u vremenu. Mozda je trebalo biti vise osnovnijih koji se mogu brze uraditi. Zelim da sutra zavrsim s ovim i samo se nadam da su imali malo obzira i razumevanja kada su sastavljali kombinovani.
Ne znam sta je sa ovom godinom, dacu jos i testove za takmicenje iz biologije kao primer :)
maloumnost na nivou
ja imam 2 iz mate i prosle god sam imao keca i bio sam na popravnom sad sam uradio 19 zad tacno ako ste retardirani upisite gsp autolimar 36 poena 3 godine bleje........
pretesko je i zivo me zanima da li ti ljudi koji su smisljali test mogu ovo da rese
| This discussion has been closed. |