Smrtna kazna za silovanje dece i žena
Zasto samo za zenu i decu ???
Sta je sa silovanim muskarcima od strane zena ili muskaraca??? TOGA NEMA ??? Upotpunite temu. Ne budite krnji. Vi ste masoivni medij
Re:
Slazem se . Javno kao u Kini na crvenom trgu. Ali sta je sa stradalim muskarcima toga nema ?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Deca su ukras celog sveta i molimo Vas da se tako i ophodimo prema njima.
Sta se bre mi pitamo da li ce biti smrtne kazne ili nece... Radicemo kako nam gazde kazu... A i mislim da kada neko ubije i siluje devojcicu od tri godine , svejedno je kako ce biti kaznjen... te devojcice vise nema... Mislim da bi mnogo bolje resenje bilo da takvi kreteni ne budu na slobodi... jer i ovaj je OD RANIJE BIO POZNAT POLICIJI... Kako ih nije sramota da tako nesto izjave... pa oni su najveci krivci za ovo sto se desilo...
Re:
Mala je kazna smrt, treba to muciti do smrti i dati promer ostalim bolesnicima da se ne usudjuju vise... sta jedno dete moze nekome da skrivi.. psihopata..
I sama sam bila zrtva svega ovoga a pritom sam maloletna...prosla sam kroz pakao zivot mi se pretvorio u pakao..bila sam na psihijatriji isla svugdee da bih se povratila..medjutim tesko se preboli tako nesto..Ne zelim nikom da prozivi tako nesto i dozivi.Dokle ce se vise tako desavati? Oni sada setaju slobodno a godina je prosla od toga cak ni sud jos nije poceo..e Srbijo. Probudii se!
Takvi monstrumi ne zasluzuju da zive i koriste isti vazduh kao obicni ljudi. Samo smrtna kazna za takve da se zaustave nakaze!!!!
| This discussion has been closed. |