SMRTNA KAZNA ZA PEDOFILE
A sve sa nadom u Boga da se takvi zlocini ne dese vise nikad nikome !!!
Katastrofa kakvi monstrumi postoje,to su bolesni skotovi s oproštenjem,i ne zaslužuju blažu kaznu od mučenja do smrti! Majka sam,hvala Bogu,takođe i tetka i sama vest o tako nečem me svaki put potrese,da ne smem dete da pustim nigde bez mene pošto smo okruženi monstrumima i manijacima!A naš zakon kažnjava dobre ljude za sitan prekršaj,a monstrume puštaju!Treba ih sve razapeti i mučiti,pošto je smrt blaga kazna za njih!
Kako vas Nije sramota da pred lazes reklamiranje na peticiji o silovanju, ubijaju I smrti? Ni vi nemate morala. Ili je peticija nacin da se zaradi?
Peticija
Svi normalni roditelji na ovom svetu bi to uradili ,
mislim podpisali ovu peticiju, jer nije dovoljno misliti o tome "sta bi uradili kada bi moje dete bilo pogodjeno tim ", vec se napokon mora sprovesti u delo a to znaci smrtna kazna za pedofile .Da vidimo da li bi se to ponovilo,
Svako ko moze da ubije drugo ljudsko bice, a da to nije samoodbrana, a narocito dete, nije nista drugo nego monstrum i psihopata. To nije bolest koja se leci antibioticima. Monstrume ne treba kaznjavati, vec ih unistiti, satrti....
Re:
Re: tako je mora da oseti i da moli i da vrsisti i da crkne monstrum u najgorim mukama
smrtna kazna je minimalna kazna...jos bolje bi bilo da ih psihicki ubiju da na kraju krenu u samobistvo....a ne da zive po zatvorima kao cari da imaju tv terezan i bog zna sta to nije zatvor
| This discussion has been closed. |