Smena predsednika Srbije Borisa Tadica
Čim je prodao Srbe na Kosovu, naravno da za mene nije više Predsednik.To samo može dušmanin da uradi. Kakva E.U. To je zamka. Dozvolili izvore vode da se prodaju. Suludo. Ako nema vode nema ni života. Trebaju im pare za plate veće da si naguraju. Nema ništa od čoveka čim prodaje vodu.Voleo bi da ga pitam ?Šta još namerava da proda ? Sve prodadoše. To za mene nisu domaćini.Takvi nam ne trebaju. Trebalo je odvano to da pokrene neka partija. Odavno vidi narod da su loši i ćuti.Ajde bogati, našta to liči. Prozapadnu politiku je vodio svo vreme i zamajavo narod kojekakvim pričama. Dole svi iz vlade koji su njegovi istomišljenici. Ma ni da ih vidim više. Urnisali su nas.
Nepotpuna vam je peticija. Lepo je to smisljeno, napunio covek dzepove, pa sad hajde da ga smenimo. Gde je zaplena racuna i dr. imovine? Gde se spominje sudjenje za veleizdaju? I zar posle svega, treba bilo sta komentarisati? Bio je najbolji saveznik svih nasih neprijatelja. Pro srpski predsednik.
Histerija o kandidaturi pokazala je i još jednu sliku o nama. Ne znam da li ste primetili, ali kad se govori o kandidaturi svi se pitaju da li će je „oni", Tadić i DS, dobiti. Kao da „oni" nismo i „mi"! Iako ponašanje Tadića i DS u pregovorima možda i daje pravo za ovakve podele, ipak, ovo se ne tiče samo „njih", već svih „nas".
ZATO KAZEM ZA SVE SU ODGOVORNI SAMO "ONI ",DS I TADIC !!! ZATO MI TRAZIMo DA ODU !!!
| This discussion has been closed. |