Peticija za vanredni rok Oktobar 3
Re:
Kolega, ako vama nije potreban dodatni rok, ne vidim problem. Ovde smo mi kojima je potreban .
Re: Re:
Ovako se nece izdejstvovati rok, ne znam kom mozgu je ovo palo na pamet
Re: Re: Re:
Ovo je predlog iz dekanata da se proveri koliko nas ima da mislimo da ce da nam fali uslov.
Re: Re: Re: Re:
Znaci postoje sanse da predlog bude usvojen? Da se nadam?
Koliko potpisa treba da se sakupi?
Treba da se sakupi što više potpisa. Za sad imamo 283 potpisa. Mislim da bi oko 400 bilo i više nego zadovoljavajuće. Nemam tačne informacije koliko tačno. Poželjno je što više.
Re:
evo gledam ima 305 potpisa, ako 300 studenata hoce da izadje u oktobru 3 valjda je to dovoljno da nam izadju u susret
I ja tako mislim, da je 311 studenata ozbiljan broj, ali sačekaćemo koji dan da se svi potpišu, mnogi nisu videli. Brojka raste iz sata u sat.
Majstor
E a sto ne bi malo boost-ovali ove potpise, tipa krenete redom po birackom spisku i dodate jos makar 1000?
Mislim da bi trebali da pozurite sa tim, nece vam odobriti u poslednjem trenutku. Imate 400+, go for it
Sutra ćemo kontaktirati prodekana. Ne može biti kasno, prošle godine je studenstki parlament pokrenuo peticiju oko 12. oktobra. Dakle, sutra to rešavamo.
Važi.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ima li nekih novosti, jel su odobrili?
Kolege, danas sam odnela prodekanu za nastavu spisak naših potpisa Peticije za održavanjem vanrednog ispitnog roka "Oktobar 3" na kraju oktobra. Prodekan je primio spisak i rekao da Studentski parlament i student-prodekan Aleksandra Brankovan proslede spisak i zahtev dekanu. Prodekan je rekao da ne zna da li će peticija biti usvojena, jer su se na poslednjoj sednici Saveta fakulteta članovi Studentskog parlamenta, koji su i članovi Saveta i student-prodekan izjasnili samovoljno da nam se ukinu ispitni rokovi. Za dalje informacije obratite se studentu-prodekanu 069 2206992.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Potpisite peticiju za oktobar 666
| This discussion has been closed. |
Pa Vama da uvedu i jos pet oktobra, malo je.