Peticija za ukidanje veronauke u skolama
Re:
Kao npr. sta?Sta je to pametnije sto bi trebali uciti?Eto bas me interesuje,sve sama pamet,pa im na usi curi.Skolstvo,odnosno program totalni promasaj.Jadni li smo mi kad nam Veronauka i ucenje deteta od malih nogu o svojo veri i o onom sto jeste,predstavlja cisto gubljenje vremena.Zato nam je i sve ovako kakoje, jer smo se odrekli sami sebe,svoje vere i religije.Da li Vatikan i katolici razmisljaju tako?Da li je njima to "CISTO GUBLJENJE VREMENA"?
Re: Subjekt
#92: Filip Ognjanovic - Subjekt
Bravo,Svaka Cast,tako treba da razmislja mladost ove zemlje,a ne da pljuje po samom sebi i da se samog sebe odrice.Veronauka je jedini predmet gde ce nauciti prave stvari i vrednosti,takvoj deci se nece potkrasti poroci,agresija,nasilje...........govorim iz sopstvenog iskustva,jer moj sin ide na Veronauku od prvog razreda O.S. ,a sada je II srednje.Upravu si da zivot bez vere gubi smisao,samo kad bi to svi i shvatili i sagledali,ali zlo dobro ne trpi,tako je bilo od vajkada,pa se pitamo zasto su nam kola krenula nizbrdo,pa zato sto smo se svega odrekli i nista nam sveto nije.
Ne verujem
Re: Ne verujem
Verujem , ali ne institucionalno organizovanoj religiji . Sa drugom rečenicom se potpuno slažem .
Re: Re: Subjekt
Već sam naziva "predmeta" je , blago rečeno kontradiktoran - vero-nauka . Drugo , veri se NE MOŽE NAUČITI , naročito što je SVAKI čovek već , prema samom svom ustrojstvu vernik . Život bez vere nema smisao . Mora se , već jednom razdvojiti VERA od RELIGIJE .
Re: Re:
Matematika, fizika, hemija, biologija, istorija, geografoja, muzika, filozofija, psihologija, likovno i sve umetnosti, razne sportske discipline, maternji jezik i više stranih jezika, lepo ponašanje, ... jel još da nabrajam???
Re: Subjekt
#92: Filip Ognjanovic - Subjekt
Vidi malog, al' se raspištoljio. Pa ako činiš grehe, nikakva molitva te neće oprati (za kriminal se odgovara po zakonu). A za Nemanjiće me baš...
Nonsense
Veronauka nije obavezan predmet, i ova peticija samim tim nema smisla. Bolje vam je da se umesto uzaludnim onlajn peticijama pozabavite fizickim vaspitanjem dece, koja se pretvaraju u zakrzljale spodobe provodeci sate pred monitorima...
Re:
Slazete li se da taj isti model koristimo i za LGBT prava??? U cetiri zida, nikako javno???
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: -
Au komunjara koliko hoces ovde