Peticija protiv Fondacije Pokret Levijatan
Da li nam jos oni fale u skupstini? Podelite i rasirite vest o peticiji <3 Hvala
Re:
Za osnovna ljudska prava zajemcena ustavom i zakonom :) i da se postuje zakon...
a zivotinje da nemaju prava ,vec kako ugrozenim ljudima dode jelRe: Re:
Re: a zivotinje da nemaju prava ,vec kako ugrozenim ljudima dode jelRe: Re:
#7: - a zivotinje da nemaju prava ,vec kako ugrozenim ljudima dode jelRe: Re:
Netačno! Životinje da imaju prava i da se ona poštuju, ali ne po cenu kršenja prava bilo koje osobe, pa ni one koja potencijalno krši životinjska. Postoji policija i sud. Postoji papir i olovka za pisanje tužbi, transparent za upozorenje službi da rade svoj posao , štand za prikupljanje potpisa, donacija za podršku i informisanje građana ako država ne funkcioniše. Lična fizička pretnja drugim ljudima nije opcija.
Ви сте заиста мислили да ћете нахватати 3000 слепаца да ОВО потпишу? Па ХАХАХХАХАХАХХАХХА
Да се наједете онога што се не једе! Образ има цену а ви сте ваш продали за мале паре.
101273 је ПЕТИЦИЈА, а ти си, хуманоиду, смешнији од ових 1600 примата овде. Хахаха 3000... Добијеш курац.
Peticija protiv Levijatana? Kakav ocajnicki potez, jecaj besposlenosti i maestralni autogol. Hahahahahaha
I dalje, tuznim bi me cinilo da te gledam kako se kajes zbog ovoga.
Sta da ti sutra, ne daj boze, najvoljeniji zapadne u problem a nema ko da mu pomogne i stane iza vas???
Re: Re: hg
Borba za prava zlostavljaca zivotinja ,pa i mi kojima smeta zlostavljanje imamo neka prava majo
Re: Re: a zivotinje da nemaju prava ,vec kako ugrozenim ljudima dode jelRe: Re:
#9: - Re: a zivotinje da nemaju prava ,vec kako ugrozenim ljudima dode jelRe: Re:
Levijatan ima moj glas
Re: Re:
Glasam za levijatan maju nisam video da pomene kog zlostavljaca a kamoli nesto vise pa nije narod glup majo
Majo nesreco napadas redom betu levijatan malu arsicku pa ti mislis da su svi blesavi
Ljudska prava afa jafa a njen drug se slika sa nozom pod vratom nekom liku drzi kao noz i pistolj na face kao opasan hah
Ljudi vide sta se radi alo jos treba da se izvinjavam nasilnicima koji tuku zivotinje i zene ,pedofile treba da gadjamo sv savu majo jel to afa jafa
Ljdska prava narkomanka po ceo dan neradi nista niko je nedira proziva redom i jos joj lose