PETICIJA: Poštedite nas predizborne kampanje
Re:
Potpuno Vas razumem, nažalost, mi smo samo postavili peticiju na ovaj sajt, ekonomičnije je nego da pravimo svoj peticioni sajt :), tako da na to ne možemo da utičemo. Možemo da odgovaramo samo za sadržaj same peticije, i sve kritike u tom smislu su dobrodošle.
Re: Gradjanin SRBIJE a ne SRBIJE i crne gore
#11: Sta te bole - Gradjanin SRBIJE a ne SRBIJE i crne gore
Molim Vas da pogledate prethodni odgovor, hvala :)
Ili da dodjete na Trg Republike, u Beogradu u subotu, od 14:30 do 16:60, pa da potpišete svojeručno, kao građanin Srbije, bez serviranih opcija :)
...kako mogu pohlepni, zavidni, agresivni, nesvesni, iskompleksirani, gordi srpski političari da stvaraju moralne (čovečne) vrednosti u Srbiji kada je njima moral i čovečnost nepoznata kategorija....
Лепота живљења ако не би било кампање!!!
Bilo bi dobro da se okrenemo ekonomiji zasnovanoj na resursima: www.thevenusproject.org
Re:
Tako je! Samo što više raditi na osvešćivanju najširih masa!
A nema ni na vidiku nekog ko bi mogao reći NE svoj toj svetskoj bagri ...možda jedino Duki Simonović , to bi bio spas!
Re:
Jeste Venus sjajan projekat, samo ima da proteče mnooogo vode Dunavom do te svesti ...svakako, treba ga širiti što više da se ljudi upoznaju...pa za jedno 15-20 godina, ko preživi ova globalna njasra možda i uživa...
možda naši unuci, recimo :) zato se treba boriti i informaciju širiti .
Re:
Ono što sam planirao da napišem na svom glasačkom listiću, kada budem "glasao", nije za javnost...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bas me nesto zabole za sve stranke,oni ce i onako sve da se dogovore i bez mog glasa,glasao,ne glasao isto je!Sve ostaje isto!
Re:
Vidite ovo sve komentare "oko" vas.... Lepo je biti pozitivna :O)! Pozdrav!!!
| This discussion has been closed. |
Sta mislite,narode, da dodamo u peticiji , predlog njima za predizbornu kampanju? Ima jedna ideja:
Da svi politicari koji se kandiduju,ucestvuju u REALITY SHOW!!!! Jedno mesec dana!!! Da recimo oni organizuju neku farmu ili bili sta... Mislim da bi to bila najrealnija predisborna kampanja,a i najjeftinija!!!!Sta kazete????