Ukidanje serije sulejman veličanstveni
У 16. веку његове хорде су побиле око 200.000 Срба, силовале око 40.000 Cрбкиња, запалиле Ниш, Зајечар, Карановац (данашње Краљево), разориле Београд.
У поред свега тога треба да им плаћамо кабловске и претплате ??
This comment has been removed by the person who wrote it.
Subjekt
Re: Subjekt
#5: Izaberite nadimak karantanac - Subjekt
a ko je ziveo u beogradu??ko je preneo prestonicu u beograd..stotinak godina pre toga...
Re:
ako si ti da o tome seres smradu jedan i ja sam srpkinja i ostalih 5 6 miliona koji zive u srbiji to nesmeta ti se nadje jedan pokrij se usima i vreme ti je za tutu
Re: Ако укинемо серију, Сулејман неће освојити Београд
Ако зажмуримо и не гледамо серију историја се неће променити. Ово је једина страна серија коју сам почео да гледам, јер ме интересује како турици виде догађаје који су се десили у време док су они били главни. Такође ме интересује како ће приказати Мехмед Пашу Соколовића. У то време Београд је био мађарски па прешао у турске руке, у чему је разлика, био под ропством, остао под ропством.
Глупим људима то не треба јер будала увек мисли да све зна.
Што се тиче претпалте за кабловску то не мора да плаћаш, једноставно откажи је.
slaven
d
Re: Re:
Naravno da ima veze i te kako ima veze! Sramota je za nas narod da tako postuje svoje pretke kojih su mucki ubijali Turci, koji su se izborili da mi danas zivimo slobodno i znamo da smo Srbi. Zamisli sta bi bilo da nije bilo tih hrabrih nasih predaka. A ti se pitas sta serija ima sa time! Boze pomozi narodu nasem da se osvesti i dovede pameti! Pomozi nam nesrecnima!
- eticki. Pomislite samo na gigantski broj Srpskih mucenika koji su zverski ubijani za vreme vladavine Sulejmana
- Geopoliticki. Cinjenica je da sadasnja Turska vodi osmanlijsku politiku, to jest smatra da treba da ima potpuni uticaj na sve teritorije koje su nekada pripadale Osmanlijskom carstvu. Svi oni koji misle da je ovo proslost i teorija zavere neka se dobro zamisle. Postoje mnoge cinjenice i argumenti koji upravo vode na ovakav zakljucak.
Osvestimo se, ako nase zene, sestre i cerke ne razumeju ovo treba im pomoci da razumeju. Siguran sam da ce i one sa odvrascenjem u buduce gledati na ovakav materijal. Ne trujte dusu svoju !!!
| This discussion has been closed. |
TOLIKO SMO GLUP I NAIVAN NAROD DA DOZVOLJAVAMO OVO.. Devet sati dnevno turskih serija.. predizborno ispiranje mozga..
LJUDI
Sta je ovo..
treba se za ustanak spremat, pa proterivati turke i zute dahije iz srbije..