Hocemo da RTV Pink ponovo pusta latino serije u terminu 17h i 18h
d
O kvalitetu latino serija,koje se snimaju pod okriljem firme Telemundo,svedoci podatak da se neke od telemundovih serija globalno prodaju,neke cak se prodaju i do 100 - 150 zemalja.Zbog toga bi bilo najbolje da se obezbedi termin na pinku od 17h i 18h za latino serije
UAAAA TURCIIII!
Re:
Pancho,svaka ti cast,bas si me lepo dopunio i napisao sve ono,na sta sam ja zaboravila i sto sam izostavila.Alal ti vera,druze,komentar ti je potpuno na mestu,ja se sa tvojim komentarom u potpunosti slazem i smatram da posedujes izvanrednu sposobnost da pravu stvar kazes na pravom mestu i u pravom trenutku,respekt,ozbiljno ti kazem!
d.g
Samo se nadam da ce nas biti sto vise na ovoj peticiji
Ogorcena sam na nase televizije zbog ovoga sto rade telenovelama. Da Bog da se zapalile sve i gorele u vatri zajedno sa Turcima!
Nina
Re: Re:
Hvala, ali zaista i jeste tako... ne mogu više da nas zaje*avaju sa time (ajd, cenzurišem jer pričamo o telenovelama a u njima se u glavnom ne koriste ružne reči...) :D
.....
Re:
I to bi bilo lepo, mada kažu da je pun promašaj, mada ja bih voleo da je gledam, ali ovi već imaju 5 kupljenih telenovela od kojih su se neke u državama porekla već završile, a kod nas nijedna nije počela! Bruka!
Pink
| This discussion has been closed. |