Neimarski Parkic
zanimljivo
Re: zanimljivo
Vi ste valjda jedina majka kojoj odgovara kafic u parku.Interesantno.Nije dokoni tata ,nego odgovorna mama.
Re: Re: Re: Re:
Vi ste gospodine arogantan huskac na sve i svakoga i nije lepo ne postovati i drugi stav.Slozicete se da ja koja zivim u ognjena price nisam nista manje vlasna da pisem svoje misljenje od vas.Ko je vama dao titulu zastupnika Neimara?Vi imate obelezja u svojoj netoleranciji coveka iz ruralnih krajeva i delujete kao da urbana sredina sa vama nema nikakvog dodira.A ko je sumnjivo lice vi ili ja to neka prosude ljudi koje vi ne manipulisete
Re: Re: Re: Re: Re:
Bravo mama! Potpuno se slazem sa dokonim tatom.Previse slobodnog vremena...
Re: Re: Re: Re: Re:
Ne, vi niste sumnjivo lice nego pokondirena tikva gospodjo, zaposlena majko troje dece koja visi po forumima i ometa nas jednomisljenike!!!! imajte svoje misljenje i iskazite ga javno. starosedelac sa Neimara!
dokoni tata
pokusajte da pronadjete nekog iz nemacke ambasade jer su nemci dali jedan deo novca za uredjenje naseg parka.
u berlinu postoji park sa imenom jelene santic
http://www.berlin.de/ba-marzahn-hellersdorf/verwaltung/natur/parks.html#jelena
mozda ce to malo pomoci.
Re:
Kakve veze naziv parka ima sa ljuljaskama, klackalicama, stubicima i ogradom oko parka, ili bilo cime drugim u i oko parka?!? Nisam shvatio da iko hoce da "premesta" park, a ako hoce nece moci. A sta ce na mestu parka biti? Parking?
Re:
mi smo u kontaktu sa grupom 484 koja je radila na renoviranju parka uz pomoc sestrinske grupe iz berlina! vama hvala na brizi i angazovanju:)
Re:
Upravo tako... Zato je potrebna sira akcija i ukljucivnje svih! Na ovom linku mozete da date svoj doprinos i da ostanete u toku sa novim akcijama koje cemo preduzimati:
https://www.facebook.com/NeimarskiPark
sirite dalje!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#50: - Re: Re:
vrlo ste aktivni ovde gospodjo, s obzirom da ste zaposlena majka 3 dece! kako stizete? verovatno cete biti jos brzi u novom kaficu jer cete biti skroz na svom! kao neko sumnjivo lice:P