Sprovodjenje opste mobilizacije da se pomogne braci na Kosmetu!
Они желе да направе рат како би нас још више осиромашили и како би сренули пажнју својих грађана са протеста због економске кризе.
Боље пошаљите снимке са Косова свима које знате у ЕУ и Америци.
Тако ћемо их све укинути. И ове битанге овде.
ПС. Био сам 2 пута на Косову. 1989 и 1999...задњи сам изашао оданде. Али нисам више фрајер.
Ако желите да помогнете свом народу тамо пошаљите снимке са теџтм на енглеском свима које знате.
За 2 дана ће горети и ЕУ и УСА:)
Re:
U pravu ste svakako to i hoce,samo to i cekaju i da nas u potpunosti rastrgnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Ма можемо ми да глупим западњацима пошаљемо 30 000 снимака, њих боли уво, имају паметнија посла. Србија мора да покаже зубе, доста је било понижавања!
Re: Re:
Da li si probao prvo da pošalješ te snimke? Nisi! Da li znaš da su u Čikagu pre desetak dana bile neviđene anti NATO demonstracije, iscepana im je i zastava. Tri dana su trajali neredi!
Napravi text na engleskom i šalji svima!
PS. Ja ga pravim
#11: - Re: TO I HOCE!!! TU NAM JE I KRAJ!!!
TO I HOCE!!! TU NAM JE I KRAJ!!!SVE JE VEC ISCENIRANO SAMO TRBA DA NASEDNEMO!!!
Re: Re: Re:
Какав снимак, како наши бацају мало камење и КФОР запуца. Па знаш ли ти какви снимци све излазе из Либије и Иракљ, Авганистана и ником ништа.
E,imate moju podršku al sad moram da prošetam psa i popijem kapućino na keju.Neću moći ni sutra jer idem u Španiju na more.Ako bude još frka kad se vratim naručivaću vam patriotske pesme preko radio Fokusa
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! СРБИЈА СРБИМА! СА ВЕРОМ У БОГА!
Re:
Ma brate okruzeni smo retardima,da palimo mi dok nas stvarno ne mobilisu navijaci i olinjali "pravi Srbi' sto se voze kolima strane marke
Ma jok.Luda zabava.Zajebavaj kretene dok ne izumru.Vidiš da ih je šaka jada,a većina njih je imala problem da popuni anketu .Neznaju sva slova.
| This discussion has been closed. |