Opoziv Dragana Đilasa s mesta gradonačelnika Beograda
Re:
Svakako. Samo ne znam kako bi se ti izvelo, kojim putem. Jer on sam, dobrovoljno, svakako nece otici pa makar peticju potpisalo svih 6-7 miliona gradjana Srbije.
Re:
Tu bi mogao da pomogne Sud u Ljubljani koji je osudo Zidara, vlasnika firme koja je gradila Djitlerov most, zbog davanja mita u cilju dobijanja poslova. Osudjen je za neke druge poslove za koje su nadjeni dokazi, no metodi i 'stil' rada takvih Zidara se ne menjaju lako.
Odavno smo ga provalili ko je i kakav je.Osion i bahat,krajnje opasan covek,koliko vidim ,mrzi sirotinju,a svaki dan je sve vise stvara svojom maloumnom politikom.Doslo je vreme da ode sa vlasti i da se kazni zbog svojih kriminalnih mahinacija(most na adi,bus plus,itd..)
drago
Dok odes na posao, dok kupis da jedes i vratis se ode blizu 1000 din. I sad mnogi ljudi kasne na posao zbog njihovig bus plusa. A da ne pricam snimci de mrtvi hladni kazu ko izgubi posao neka ide na socijalnu pomoc od 3000 din kolko iznosi kod nas, + ako si radno sposoban neces ni tolko videti. Ovo djbre treba skinuti sa vlasti i poslati ga negde u Afriku gde ce korenje da krade samo.
Re:
Da ste malo bili aktivniji u gradu Beogradu 2010 godine bilo bi Vam jasno kakvo se zlo namestilo da vodi Beograd...Setajte u "hladu" Djitlerovih platana, pa ce sunce koje zeze izbistriti misli...
invalid sam 90 posto na zalost i nemam za kartu zbog velike penzije od 12000 a lekove placam 4500 dinara ,treba grad da me pomogne i podrzava sto sam bio pokusni kunic 3 u srbija u studiji srcanih maticnih celija ,SAMOVOLJNO, a ja nemam ni za hleb e moj djilasu nikada vise da nisi rekao da si zemunac, zemunci nisu takvi ljudi
| This discussion has been closed. |