BRANILA CERKU OD NASILNIKA-DOBILA ZATVOR
Tekst peticije
Re: Tekst peticije
Natasa,pogledaj na facebooku stranicu Ne dozvolimo nepravdu i tamo ces naci sve informacije.
Novi Sade ... Sramim se sto sam Novosadjanka!
SAMO HRABRO!
Ne daj se, nedamo te!
JJ
Re: Re: Tekst peticije
#31: Dunja - Re: Tekst peticije
Nije stvar u tome.. Treba OVDE jasno i glasno napisati u samom tekstu peticije za sta se skupljaju potpisi, sa kojim ciljem. I on teba da bude jasan. Ovo je jezivo sto se dogodilo i ako hocemo da nesto uradimo, pomognemo nekome, onda to treba uraditi kako treba. Samo skrecem paznju da ovo nije peticija vec u dve recenice izneseno cinjenicno stanje. Kome ce se potpisi predati ako nigde ne pise sta smo svi mi potpisali?
Podrška!
Ja sam majka i da mi neko maltretira dete sve bih ucinila da ga zastitim.
SUDSKA SRAMOTA I NEPRAVDA !
Krivosuđe :(
Definitivno svaki komentar je suvišan, dosta više sa krivosuđem :(
Re: :(
Otprilike ste u pravu: prema nasim zakonima (ako sam dobro informisan - a iz ovog slucaja proizilazi moje ubedjenje da jesam) prvo morate primiti udarac da bi vas kontraudarac pred sudom bio okarakterisan kao nuzna samoodbrana (cak ni onda nije sigurno). Isto vazi za udarac tupim predmetom, ubod nozem, upotrebu vatrenog oruzja.... Pitam se: na koji nacin da (ne daj Boze) reagujem ako mi u kucu upadne bitanga naoruzana pistoljem sa namerom da na moje oci siluje moju cerku ili zenu? Da uzmem svoj revolver - pa da stojim i gledam, cekajuci da on prvi puca? Ili da ja silujem njega?
Podrska
ABOLICIJA MIRJANE VLAŠKALIN ODMAH !!!
Imali ste pravo na SAMOODBRANU, kao i svaka druga napadnuta osoba !!!
Promenićemo zakon i otežati napadačima da spokojno, zaštićeni "zakonom", kidišu na bilo koga !
Zahtevaćemo i Vašu aboliciju od Predsednika Republike Srbije !!!
Mogu da zamislim kakvu ste agoniju i poniženje prošli u prvostepenom postupku !!!
Sudstvo nam je užasno korumpirano !!!!!!!
Za peticiju
Re: Za peticiju
zahvaljujem se Jeleni na ponudjenoj pomoci i drago mi je da ljudi koji rade sa zrtvama nasilja razumeju kakva je situacija u nasem slucaju
| This discussion has been closed. |