BITKA-ZA-STUDIO-B
Ovo je jedna velika sramota za staru metroplosku prestonicu!!!!
Subjekt
Lib-kap-real
Ivana
i racionalizujte se jos 50% i radite...Studio B otpustio prošle godine 100 radnika? Pa koliko vas ima tamo?
Mica
Milena
Zao mi je, ali to sto ce Studio B biti ugasen nece umanjiti vase poreze ni doprinose. Naprotiv i dalje cete ih placati , a izdvajanja za medije ce i dalje postojati. Naime, zakon predvidja cak i povecanje te sume, samo sto ona nece vise ici Studiju B, vec ce je deliti Pink, Prva ili B92..odnosno ko god dobije projekat na konkursu. Tako da vi necete imati nikakve koristi od gasenja Studija B. Korist ce vam mozda biti to sto necete gledati program Studija B ili slusati radio..Ali to je vec stvar ukusa.
Re: Milena
Studio B ce biti ugasen ako ne bude reorganizacije i racionalizacije. I za to ce biti kriv iskljucivo menadzment..korist ce mi biti sto necu placati los rad....pa pogledajte samo Marketing Studia B. Imao sam iskustvo razgovora sa producentom...tuga...
Re: Re: Milena
Ostavite politiku i ostrašćenost na nekom drugom mestu, a ne ovde.....jer se iz vidi da ona progovara iz vas..... i da ste protiv Studija B.... i da vam je ovo samo polje za prosipanje političkih pamfleta. Sama privatizacija Studija B znači njegovo duhovno umiranje.... jer privatnika neće interesovati da prati gde je koja rupa i gde curi voda a gde mazut, jer to nije komercijalno. U ovome što Studio B radi nema komercijale i para... a kad vaša politička opcija pobedi na izborima u gradu, tad postavite novo rukovodstvo i vladajte Studijom B.....
| This discussion has been closed. |
Mreža edukatora
Ovo je istovremeno podrška i svim drugim lokalnim Radio i TV stanicama širom Srbije.