BITKA-ZA-STUDIO-B
VADIITE RUKE IZ DZEPOVA BEOGRADJANA BANDO NERADNICKA!!!
Svi jedva cekamo novi zakon pa da vas najzad skinemo sa grbace...
Re: sara
O pa sve vas je vise. 3 mozda cak i 4 : 4367. A da se organizujete, pa da napravite neki protest..da se vidi ta snaga, ta sila koja ne zeli javni gradski servis. Shvatite ljudi niste vi reprezentativni uzorak. Vi ste manjina. A od skidanja Studija B sa gradskog budzeta nema nista. Bar jos dve godine. Tek da znate, da se ne nervirate za dzabe. Bahati ili ne, tako vam je.
PARAZITI SA STUDIJA B !!! Jasno je nama da vas vecina zeli da zivi od nas manjine.
Stoko bahata !!!
Nastvite da se budite sa saznanjem da ste paraziti i da svakog dana razmisljate da li ce vas narod sutra govnjivim motkama isterati iz jazbine koju btw nemate para da platite...
Re:
Moj glas za Studio B. Ne dajte se primitivcima. Po recniku i stilu se vidi da to i nije vasa publika. Samo napred. Uz vas je kulturna elita. Ne damo se ni mi intelektualci. Ne damo nas Studio B.
Neka se lepo oni odvoje od budzeta i objave broj racuna na koji ce im oni koji zele placati njihovo postojanje.
Ne razumem, zasto nam se pored toliko dazbinanamece obaveza placanja studija b.
Re:
To, da svi rade sve se veoma dobro vidi po katastrofalnom programu koji proizvodite...
Re: Re:
Program studija B nije program Pinka. Zato ga neki malo teze razumeju.
Re:
Ma sto se ne vratite u svoje selo. Tamo je sloboda i niko vam nista ne namece. Ni ne treba vam TV. Ovce, krave, svinje..milina jedna. A nista ne placate.
Subjekt
Covece koliko vi para uzimate na nas racun to nije normalmo!!!
Necemo vise da vas placamo nasim parama !!!
Marš ruke iz nasih dzepova !!! Toliko medija koje placamo nije normalno. Placamo RTS i od nas dovoljno!!!
Vi ste bre mnogo veći lopovi nego što sam mislio...
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#475: ekon - Re:
O izvinite. 2 : 4367