Peticije.online

Uvođenje kaznenih mera roditeljima

Kontaktirajte autora peticije

Gost#151 Feb 20, 2014, 20:19
Mogla bi deca da idu na ortopediju da pomažu za nauk kako kaže onaj psiholog. To uopšte nije loša ideja, možda neko i odluči da bude i doktor posle toga pa se posveti učenju. Svaka čast za predlog
Gost#152 Feb 20, 2014, 22:37
Pomaze Bog.Ja sam Marija Zivkovic,ikonopisac.Ja sam toliko odusevljena ovom peticijom pa vas molim da mi napisete kako bih moj muz i ja jos mogli da ubrzamo ovaj neophodni i hitni poduhvat.Ja svaki dan cekam svoju decu ispred skole zato sto se bojim da ih druga nasilna deca ne tuku ili vredjaju.Malo,malo pa kukam uciteljici ali zena deluje bespomocno.Ocajna sam zbog toga godinama.Imate moju punu podrsku

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

Gost#154 Feb 21, 2014, 10:39
Mogu samo da kažem BRAVO za inicijatora peticije, veliki pozdrav!
Gost#155 Feb 21, 2014, 12:49
Bezbednost nestaje. U kakvom okruženju želimo da živimo? U kakvom okruženju deca TREBA da rastu? Dok okrećemo glavu i zatvaramo oči, "neko će drugi" -nećemo daleko stići.

Gost#157 Feb 21, 2014, 21:25
Skola je mesto gde rade skolovani ljudi za obavljanje obrazovno-vaspitnog rada. Prema tome, svi dosadasnji Zakoni koji daju prvenstvo u odlucivanju drugim agensima, je velika greska, u skolstu skoro da nema reda. Svako da radi svoj posao,yaposleni u skoli svoje, a roditelji kod kuce svoje !
Gost#158 Feb 21, 2014, 21:33
Podrzavam u potpunosti.
MAX#159 Feb 21, 2014, 22:18

Re:

#6: -

Svakako, gde dete počinje da stiče prva saznanja i da uči nego u porodici. A ko su mu prvi učitelji - roditelji. Kada se ovo pogrešno radi ili se uopšte ne realizuje, kakvo ponašanje i rezultate od takve dece možemo dobiti?

Gost#161 Feb 21, 2014, 23:29
Deca nisu domaće životinje koje treba samo nahraniti i dresirati !
Gost#162 Feb 22, 2014, 08:19
Neophodno uvodjenje ovakvih mera!
Gost#163 Feb 22, 2014, 08:54
Prosvetni radnici treba da imaju status sluzbenih lica.
Gost#164 Feb 22, 2014, 09:59
4.4 hiljade ljudi je preporučilo peticiju na fb a 1300 potpisa...

Gost#166 Feb 23, 2014, 13:30

U potpunosti se slažem sa peticijom. Došlo je vreme da mi koji radimo u školi nismo u mogućnosti da obavljamo svoj posao.

N G#167 Feb 23, 2014, 22:03

Re:

#152: -

Marija, sama vaša podrška je za sada dovoljna, a kad dođe vreme realizacije kontaktiraću vas ukoliko nešto možete da pomognete. I vi, kao i svi ostali, za sada možete da pomognete tako što ćete obavestiti druge o ovoj peticiji kako bi što više ljudi potpisalo. Žao mi je što do doživljavate, nadam se da ćemo uspeti da nešto konačno promenimo...

N G#168 Feb 23, 2014, 22:05

Re:

#151: -

Nije loša ideja. Društveno-koristan rad bi mogao da bude jedna od opcija.

Nastavnik#170 Feb 24, 2014, 15:51

Uvođenje kaznenih mera roditeljima

Ne možete zakonom podsećati roditelja da voli svoje dete!Isto tako,ljubav tumačimo različito:nekome je voljeno dete ono kome ništa nije zabranjeno,nekome ono koje je sito i obučeno.Imate disfunkcionalnu porodicu,roditelje bez novca i čime će da vam plate?Tako što ćete ih strpati u zatvor na par dana jer novca nemaju,stvorićete sebi nove i strastvenije neprijatelje.Neće deca sebe ili svoje roditelje okriviti što im je tata u zatvoru,već vas.Vi ste zaista vođeni dobrim namerama,ali mislim da to neće dati rezultate koje očekujete.A da nešto treba činiti,jasno je već dugo.

This comment has been removed by the person who wrote it.

O.S.#173 Feb 27, 2014, 05:02

Re: Re: Re:

#143: N G - Re: Re:

To je ustvari prava stvar, da kazna za roditelje bude = novac + kurs.  Mozda nije lose da i dete i roditelj zajedno idu na taj kurs.

Gost#175 Mar 03, 2014, 10:14

Konačno je došlo vreme da zaštitimo dobru decu od nasilnika i nastavnike i profesore,koji su nam nekad bili kao roditelji,ali ove generacije ne poštuju nikog zahvaljujući svom nevaspitanju od strane roditelja,tako da najviše trpe lepo vaspitana deca i profesori.Podržavam 100% ovu peticiju i nadam se da će uroditi plodom sav ovaj trud prosvetnih radnika i nas savesnih roditelja.