Uvođenje kaznenih mera roditeljima
Re: javite mi se ja cu vam reci gde da idete i kome da se obratite ja sam svom detetu pomogla.......
Protokoli
p.s. Zamolila bih vas da podelite informacije javno(ovde ste prikazani kao "gost" pa se vaše ime ne vidi)-kuda ste išli, kome ste se obratili i tako pomogli svom detetu koje je bilo ugroženo...ili prosledite poruku meni, a ja ću objaviti javno.
Re: Re: javite mi se ja cu vam reci gde da idete i kome da se obratite ja sam svom detetu pomogla...
p.s. Zamolila bih vas da podelite informacije javno(ovde ste prikazani kao "gost" pa se vaše ime ne vidi)-kuda ste išli, kome ste se obratili i tako pomogli svom detetu koje je bilo ugroženo...ili prosledite poruku meni, a ja ću objaviti javno.
Mislim da bi kazna imala vaspitno-popravnu ulogu najmanja kazna trebala biti najmanje 10.000 dinara!
"Uvođenje kazneno-novčanih mera roditeljima nasilne dece (od minimum 1.500 din.-u zavisnosti od stepena nasilja)."
Re:
Ako mislite na ove iznad reklame, to su ubacene reklame sajta-ne peticije. Sklanjam ih kad ih vidim.
da važi i za profesore,nastavnike... U OŠ SVETI SAVA u Mladenovcu imamo slučaj
davljenja učenika od strane nastavnika.
Epilog još nije poznat.
Sa druge strane ne dopada mi se ideja da nastavnici dobiju status službenog lica. U kom smislu službenog lica i šta konkretno podrazumevate ili očekujete da će se time dobiti, odnosno koja bi svrha toga bila?
Re:
Postovana,
Ja sam komentarisala na broju 89. Nemojte me pogresno shvatiti. Ja jesam za to da predavaci treba da imaju autoritet nad decom i jesam za strogo vaspitenje dece, ali cinjenica je da ima dosta profesora koji zaboravljaju na sitnicu da rade sa decom i zanemaruju ih kao osobe. Autoritet se mora zasluziti a ne nametnuti jer se to onda naziva drugacije...To deca osecaju i tu nastaju veliki problemi. Kao i svi drugi i prosvetari ne zele da pljuju po svojim kolegama i brane ih zbog opsteg utiska i ne kazem da je vecina losa ali se u svakoj skoli jako dobro zna ko je "los" profesor ali se zmuri i cuti. Nasa deca su po cele dane u rukama svih ljudi zaposlenih u skolama i veoma mi je bidno da oni budu pod lupom takodje.
Ali za bezobrazluk i nevaspitanost dece su krivi samo RODITELJI, a nikako skola.
Pozdrav.
Re:
| This discussion has been closed. |