Obnovimo Jugoslaviju
BALSA
prvi ispit pozivam vas sve koji ste za obnovu Jugoslavije ma gdje zivjeli U Bihacu,Banja Luci,Sarajevu Livnu,Visegradu,Trebinju,Mostaru....KADA NAS POPSIVACI BUDU PITALI ZA NACIONALNOST IZJASNIMO SE KAO JUGOSLOVENI.POSLJE POPISA CEMO DALJE....POSEBNO SE OBRACAM NASIM SIMPATIZERIMA SIROM SVIJETA KOJI SE BUDU ODAZVALI POPISU IZJASNJAVAJTE SE KAO JUGOSLOVENI.
SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
ZA NOVU JUGOSLAVIJU
Zajedno smo jači,zajedno možemo!
SMRT FAŠIZMU-SVOBODA NARODU!
Re: A kako to izvesti pored SAD i EU ? Jako to zelim ali mislim da nam to ne bi dozvolili.
I sam sam rođen i odrastao u Jugi,i stvarno nisam znao niti mi je bilo bitno tko je koje nacije,i bio sam oženjen drugom nacijom,dakle nije mi stvarno bilo bitno,ali ne sa figom u džepu ,kao nekima,nego izistinski i stvarno,ne mislim da bi danas ovom glupavom narodu trebalo dozvoliti ,i kad bi bilo moguće,da opet živi onako kako smo mi živjeli.Svojom glupavošću pojedinci ne zaslužuju da su uopće živi a ne da žive onako lijepo kako smo mi nekada u Jugi.Pojedini nacionalizmi su toliko bahati i glupavi da ne bih volio da se obnovi bivša nam država da takvi tipovi žive sa mnom u istoj zajednici jer su već sto puta pokazali da to ne zaslužuju...
Ali znam i što nam je zlo "globalnog kapitalizma" učinilo!
Iz raja doveli su me u pakao,želim ponovo svoj raj,želim ponovo svoju Jugu!
..
да је ЈУГОСЛАВИЈА била сто пута гора, од онога што данас причају, ОНА је и даље сто пута боља, од онога што је после ЊЕ настало!
И није у питању само обнављање ЈУГОСЛАВИЈЕ, у питању је и обнављање и наших живота, поноса и достојанства.
А ево и рецепта како да то урадимо. Ми СРБИ ћемо да потаманимо четнике, ХРВАТИ нек потамане усташе, МУСЛИМАНИ нек потамане муџахедине, и онда ћемо да распалимо једну ЈУГО журку, све да се пуши! А продане душе могу за то време да нам пуше!
С вером у ТИТА, без краља, али у СФРЈ отаџбину!
Re: ..Potpuno ste u pravu
Najgora bolest naseg naroda je ta sto bi svi zeleli da budu sluge nekoj drugoj sili i vrlo brzo zaborave kako nam je bilo lijepo kad smo slozno zivjeli sa ponosom i pravim identitetom. Sad mnogi komentarisu kako je Tito bio diktator a ne vide da im je sad daleko veca diktatura nametnuta od strane rimokatolicke crkve, srpske pravoslavne crkve i islama. Hrvatski "nacionalisti" su se uvijek borili kroz cijelu svoju istoriju da plove pod tudjom zastavom dok Srbi okrecu glavu ka Rusiji koja ih je toliko puta poslala u rat pa ih ostavila na cjedilu a Muslimani okrecu glavu prema Ankari i Teheranu ocekujuci od njih neki blagoslov a niko od njih ne vidi da zivi na tlu jedne najlepse zemlje u svijetu i da smo svi jedan te isti narod.
Re: gost Greska
U jugoslaviji su neki imali vise, neki malo manje, nekima je bilo bolje a nekima tek tako a sad su svi u propasti, osim politicara, gangstera ,popova i ostalih lopova. Sad smo postali kompetencija sa romima, otimamo se pa kantama za smece da bi nasli nesto da prezivimo a nekad smo imali stanove, bolnice, skole sve besplatno a sad imamo k..... da izbijemo oci jedni drugima
| This discussion has been closed. |