Да се забрани продавање америчке и британске одеће.
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Да се забрани продавање америчке и британске одеће.
Srbijanac |
#126 Re: Re: USA2014-05-26 18:10Haha, pa što onda nije ostao u Srbiji odnosno Hrvatskoj na čijoj se teritoriji rodio, da ovde stvori sve što je stvorio? Amerika čini zlo svuda po svetu, to je tačno, ali Amerikanci su učinili više dobrog za čovečanstvo nego što Srbi ikada mogu da zamisle, a kamoli da se organizuju i postignu tako nešto. Među Amerikance ubrajam i Teslu, jer, ma kog porekla on je tamo proveo čitav svoj radni vek, uz njihovu pomoć stvarao i tamo umro. On jeste Srbin, kako je i sam rekao, ali ipak Amerikanac. Jer Srbinom se rađaš a Amerikancem postaješ. Nije Amerika samo njihova administracija, to su mnoge lepe stvari koje ta zemlja nudi, i njen narod, koji nije ono što se ovde misli o njima, to je jedan vredan i radan narod. A SAD svojim građanima, pa i svetu, ima da ponudi daleko više nego što je Srbija ikada imala, mogla ili htela. Meni moja država lično dala je mnogo manje nego Amerika, ako uračunam tu sve ono što svakodnevno koristim, od tehnologije, informacija, zabave itd. Da se vratim na Teslu, njega nije dala Srbija da bih zbog toga radije nosio srpsku zastavu, Teslu nam je dala Amerika, ona ga je omogućila. Kao i internet. I ko zna šta još ne. I većinu dobrih filmova i serija koje sam gledao. I nadu da negde imam šansu, sa svim svojim sposobnostima, jer mi ovde ne daju partije, i ovdašnjem narodu moje vrline smetaju jer volim istinu i pravdu, i volim da se borim za opšte dobro, i da budem ono što jesam, a ne ono što mi glupi narod i tradicija nameće. Oni koji su nas bombardovali su NATO i političari, a ništa manji krivci za to su i naši političari, koji su svojim nenormalnim potezima doveli do svega toga. Niko nas ne bi bombardovao da smo igrali po pravilima jačeg. Da se pitao narod koji jeste ta zastava, i da nije izmanipulisan kao što ste većinom ovde i sami izmanipulisani, niko nikada ne bi bio bombardovan. Having said that, najbolje bi bilo da se moda uopšte ne bavi politikom i zastavama. |
Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)
2014-05-26 19:50- Date of removal: 2010-05-29
- Razlog uklanjanja: spam
rex tenebrae |
#128 Re: USA2014-05-28 16:46"...Не сери Милутине..." |
2014-05-28 19:24- Date of removal: 2010-05-29
Srbin iz Cikaga |
#130 Re: Re: Re: USA2014-06-12 02:16Samo cu reci SVAKA CAST! SVAKA TI JE KA NJEGOSEVA! Tesla je Amerikanac srpskog porekla! Drugo, kao sto rece covek, Amerika je stvorila Teslu, ne mi! Mi smo kada je on izneo svoje misli i ideje za njega rekli da je lud i bukvalno coveka naterali da ode negde gde ce mu ljudi izaci u susret i pruziti ono sto smo mu MI SAMI oduzeli. Ovi sto se hvale time kako je Tesla SRBIN, nek porazmisle gde je on i uz pomoc koga stvarao tu struju? Neka razmisle sta bi bilo da mu Amerikanci nisu pruzili sansu, sta bi bilo da je ostao ovde gde su ga prozivali ludakom? Jeste. Bombardovani smo, ali nije nas AMERICKI NAROD BOMBARDOVAO NEGO NATO I AMERICKA VLADA. Takodje, nikada mi nece biti jasno, kad vec govorite o tome kako zaboravljamo, zasto mi toliko mrzimo Ameriku, cak vise nego Tursku koja je provela na nasim prostorima pola veka. Mozda neko od nas ima turske krvi, a i da ne zna, jer su Turci tada silovali, nabijali na kolac, sekli prste, nabijali eksere, svasta radili, a mi smo to zaboravili, nego daj da mrzim onog ko je skoro bio ovde. Ovo sam naveo samo kao primer, NE TREBA MRZETI NI TURKE, JER JE SVE OVO JEDNA RUZNA ISTORIJA OD KOJE TREBA IZVUCI POUKU. Sto se odece ovde konkretno tice, svako od vas nosi bar jedan americki brend. Trece, svako od vas gleda americke filmove i serije. Svako od vas je bar jednom jeo u Meku. NE TREBA SIRITI MRZNJU, VEC LJUBAV LJUDI! MOZE SAD DA DODJE BILO KO OD VAS OVDE I ISPROZIVA ME ILI NAPISE BILO KAKVU GLUPOST, ALI AKO STE TOLIKI VERNICI I PATRIOTE KAO STO PRICATE, ONDA SIGURNO ZNATE DA PATRIOTE NE MRZE TUDJE ZEMLJE VEC VOLE SVOJU ONAKO KAKO NAJBOLJE UMEJU I ZNAJU, ZNATE DA VERNICI NE MRZE, VEC PRASTAJU! BUDIMO LJUDI IAKO SMO SRBI! ZA MIR U SVETU I SRBIJU U EU! ZIVELI! |
2014-06-13 19:39- Date of removal: 2010-05-29
Gost |
#1322014-07-23 14:26НАДАМ СЕ ДА ЋЕ СВЕ ТО ДА СЕ УКИНЕ И НЕ САМО ТО,ВЕЋ И ОНЕ ГЕЈ ПАРАДЕ У НАШОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЗЕМЉИ !!! |
2014-07-25 21:55- Date of removal: 2010-05-29
2014-07-28 11:00- Date of removal: 2010-05-29
Gost |
#1352015-03-18 10:48Da se zabrani nego sta oni nas bombardovali a mi da nosimo njihove zastave!
|
sakal |
#137 Re: USA2015-04-26 02:29some glup si ovde se misli na majice sa americkom zastavom na srbskm grudima |
|
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
4455 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
2087 Kreirano: 2025-05-05
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
698 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
1987 Kreirano: 2025-04-18
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
2003 Kreirano: 2025-04-30
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11703 Kreirano: 2025-02-13
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3128 Kreirano: 2025-04-28
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5069 Kreirano: 2025-04-17
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
896 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
267 Kreirano: 2025-05-06
Zabrinutost i neslaganje sa imenovanjem novog vd direktora OŠ Mihailo Petrović Alas"
179 Kreirano: 2025-05-09
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
157 Kreirano: 2025-05-02
NE DAMO ROGOZNU!
2379 Kreirano: 2025-04-27
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5544 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
78 Kreirano: 2025-05-05
ПЕТИЦИЈА ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ШТЕТЕ У ОШ “23. ОКТОБАР” У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
622 Kreirano: 2025-04-07
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6047 Kreirano: 2025-03-04
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1145 Kreirano: 2025-04-28
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
53 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10355 Kreirano: 2025-04-22