Да се забрани продавање америчке и британске одеће.
Re: USA
Da je tebi poginuo neko za vreme bombardovanja i da su tvoju porodicu 1999 isterali siptari sa KiM i ti bi bio uz nas izrode balavi!!!
Re:
Све ти мртво јебем да није било Србина Николе Тесле неби ни овог рачунара ни интернета..
не треба се носит америчка застава зато што су се наши очеви борили против тога они ништа Српско не носе
фуј сте јебем вам све мртво сви погините !!!! они треба да носе српске мајице, а не ми америчке!! стоко,изроди !!!!!
USA
ON JE AMERIKANAC SRPSKOG POREKLA!
Re: Re: Re: USA
ушути јебем ти племе иди у америку издајице фуј све ти јебем мртво и живооооо!!!!!!!!!!!!!!!!! желимо ти дуг живот и тешку болест!!!!!!!
This comment has been removed by the author of the petition.
Ти си неки малоумни дебил саће ти сваки коментар бити уклоњен,Хвала на стрпљивости ! ;)
This comment has been removed by the author of the petition.
volela bih da vidim jednog gradjanina navedenih drzava koji nose nasa obelezja!pitanje je koliko njih zna gde se nalazi nasa drzava,osim iz one milosrdne akcije koju su sproveli koja jeste bila za pamcenje.kada budemo vise postovali sebe i drugi ce nas postovati vise!NASA OBELEZJA SU LEPA I TRBAJU SE VISE ISTICATI ,JER JE LOGICNO DA SE VOLI SVOJA ZEMLJA MA KAKVA ONA BILA,NA KRAJU SVAKO OD NAS JE DEO NJE!
Vi ste bre bolesni
поздрав дечко, дете, не знам ни како да те назовем.
Ако тако гледаш, шта је чије, Тесла је наш, а да није њега било не би било тог ''америчког интернета'' данас.
Видим да си стао у одбрану неке тамо земље, осећам да си се пронашао јер носиш 50 звездица на некој од мајица...жалосне генерације.
јеб'о те НБА, причамо о обележјима! Не о гледању њихових ствари, коришћењу интернета и свих тих глупости које набрајаш.А шта се и ја бакћем са неким ко је '96. годиште, знаш да генерализујеш ствари и мислиш да си неки бунт.
2.Живимо у 21. веку. Свако има право да носи на себи шта год хоће и да верује у шта год хоће. Једна петиција на неком од многих сајтова на интернету неће много тога променити, поготово зато што иде директно против основних људских и грађанских слобода.
3.Јесте, да. Бомбардовали су нас. Потпуно тачно.Можемо до сутра да набрајамо сва америчка и британска злодела током историје. Али, ја бирам да будем боља од њих.Ја бирам да не мрзим.
4.Мени су те мајице, хеланке, мараме и шта већ све не ружне из чисто естетских разлога (дакле, из мог личног укуса) и због тога их не носим. Али, не осуђујем никога ко то носи. Жалим људе који су због своје дезинформисаности и предрасуда пропустили и пропуштају много лепих и корисних ствари.
| This discussion has been closed. |