Za stipendiju prosek 8,5, kao i do sad!
Re:
#3: - Da li si glup/a ili da? SNS nema nikakve veze sa SRS, i nisu ih ni izabrali Radikali, nego dojučerašnje demokrate...
Re:
Ne menja se nista znacajno??? Ako ti naredne godine prosek padne ili ne ocistis godinu, stipendiju ne moras vratiti, kredit moras.
Re: Re:
#6: - Re: A znači o tome se radi - žele da dobiju pare, a da ne moraju da uče...
Re: Re: Re:
Naprotiv, stipendiju dobiju bas oni koji uce..A oni koji ne uce uzimaju kredit ;) ..koji posle, naravno, ne mogu da vrate.
Re: Re: Re: Re:
#8: - Re: Re: Re: I gde je onda problem? Ako neko ima prosek između 8.5 i 9.0 do sada je dobijao stipendiju i nije morao da je vraća, a od sada će dobijati kredit i neće morati da ga vraća jer je uslov za oslobađanje od kredita kao što je do sada bio za primanje stipendije.
Re: Re: Re: Re: Re:
Kako gde je problem? Uzmem sada kredit jer nemam prosek 9, i sledecu godinu ne ocistim, moracu ga vratiti. Ili, dobijem sve 6ice, pasce mi prosek i moracu vratiti kredit. Ma, mnogo su oni pametni, znaju da im niko nece kredit uzimati ako i tu dignu prosek.
Nesmemo dozvoliti da sa nama rade sta hoce,vreme je da pokazemo drzavi zube.Zele da ostanemo u drzavi,samo gledaju kako da nas uniste.Zele da uzmemo kredit,i da nas jos vise uniste.Ko nam obecava siguran posao posle fakulteta?Neka nam daju posao,pa cemo lako vratiti kredit.Ako uspeju da podignu uzlov za stipendiju na 9,trebalo bi organizovati demonstracije.Ovo je samo pocetak njihovog bezobrazluka,prvo su povecali espb bodove za budzet,a cak planiraju da uvedu se svi ispiti moraju poloziti,za budzet.Ako ne budemo reagovali na vreme,gotovi smo.A da ne pricamo kakvo nam je obrazovanje,i koliko ne potrebnih stvari ucimo...
Re:
Tipican primer studenta koji ne zna osnovna gramaticka pravila.Ti bi stipendiju?! Nauci padeze i recicu NE i ja cu ti dati stipendiju.
Zbog ovakvih treba podici uslov odmah na 60!I posle kazu nema posla,naravno da nema kad svaka treca budala zavrsava fakultet,kad bi poostrili kriterijume fakultet bi zavrsavali pravi intelektualci a ne polupismeni ljudi....
Alooo ti si na fakultetu a ne znas da pises i da se izrazavas pravilno?????
Prosto me hvata muka kad vidim ko sve studira u ovoj zemlji -.-
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ja imam prosek 9,2, najjači prosek na smeru, ali ne dobijam Dositeja, zašto? Zato što je na pojedinim smerovima moj prosek minimalan, pa tamo se svi okite Dositejem, a teški fakulteti poput arhitekture, medicine, stomatologije ne dobiju!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Ne znaš ni ti, kad već pametuješ nije rečica, već rečca, a mogao/la bi da koristiš č,ć,đ i ostala slova kad već postoje na tastaturi. ;)
Sve zavisi od fakulteta, ali negde je gradivo preobimno. Ja za jedan ispit treba da spremim 2000 strana. A nemam samo jedan takav ispit, već 4, pa ti vidi.
8,5 je, na mom smeru jako teško postići upravo zbog preobimnih ispita i zbog toga; kada jedan ne očistiš padaš sa budžeta.
Re:
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |
Samo žele da muče studente. Nek ih je sramota!