Peticija za smenu Slavice Đukić-Dejanović
Moje dete se borilo sa karcinomom,odlicno znam koliko je sve to tesko..odlicno znam da je ljudskosti sve manje..da i oni koji mogu da pomognu ,ne zele,nemaju savesti..obraca se paznja na nesto drugo..kog aje briga,svakom svoja muka najteza..idioti..tv ne gledam godiinu dana u nazad.sta da vidim kako u prvi plan stavljaju psovke ,svadje i golotinje po pinku..favorisu neke tamo olose,a deca nam umiru masovno..honorari samo pljuste,a deca nemaju osnovno za zivot..ogorcena sam.
Nazalost, stanje u Republici Srpskoj je jos gore. Lijekovi su puno skuplji, pa dolazimo kod vas da kupujemo. Npr. lijek PLAVIX koji se koristi poslije infarkta i mozdanog udara ovdje kosta 35 eura, a kod vas 11 eura. Ista situacija je sa ostalim lijekovima, a sto se tice lijecenja u inostranstvu nema nikakve razlike.
Re:
ne odgovaram na ovaj komentar, samo ga ponavljam u linku, da se više puta pročita
Zar Slavica nije bila predsednik upravnog odbora ICN galenika i zar nije ona najveci krivac za aferu Galenika ali sve pohapsise sem nje,cak je postavise za ministra.Zar Slavica nema lanac privatnih klinika u Turskoj?Da,da to su one klinike sa kojima nas fond zdravstvenog osiguranja ima ugovor za izvodjenje kardiohirurskih intervencija u privatnim klinikama o drzavnom trosku.Odakle joj pare za privatne klinike?Pa 10 miliona eura iz afere galenika."Zli jezici" pricaju da je Slavica clan Munove sekte.
Re: Re:
Re: Re: Re:
Re:
to je troje dece za koje ste čuli iz medija....Nažalost,nisu jedina...Neka ne stignu ni da zatraže pomoć javnosti.....A glatko su odbijena za pomoć države....
Владимир Распоповић
Док се министри курвају и зајебавају, деца у Србији умиру ни крива ни дужна.
Re:
podjednako je strašan gubitak svakog života,posebno kada je reč da je život otišao zbog nečije nebrige,ali je TRAGEDIJA kada država sa svojim ministrima olako shvata i nema plan za teško bolesnu decu!!!!!
| This discussion has been closed. |