Петиција против изграње највеће џамије у Европи у Србији
Исправи ? Значи потпосао сам,па сад да исправим и повучем потпис? Је ли то?
Уклони Да уклоним потпис на петицију? То ли је?
Потписао сам и готово.Ако будете овако збуњивали људе,неће ваљати!
Одох!
Re: молимо
tako je! i sam zilkic, muftija muslimana srbije, lepo kaze da je tog coveka tu postavila cia s namerom da seje haos. njegova poruka nije ljubav ili klanjanje Bogu, nego poziv na oruzje. sam je sebe proglasio muftijom i hoce da sprovodi zakone koje bi sam da donosi. i sad nam tako neko pravi najvecu dzamiju u evropi na mesto gde za tim nema ni najmanje potrebe. hoce jos jedan deo srbije da dovede pod okupaciju
Re:
To samo ovde moze neko ko ima dokumenta u kojima mu pise da je srpski drzavljanin i pored islamske veroispovesti sebe drugacije da zove.Samo razmislite da odete negde u recimo Nemacku i da Vam neko da pasos u kojem stoji da mu je drzavljanstvo nemacko da li biste mu trazili dodatno koje je veroispovesti.Naravno da ne bi dovoljno bi Vam bilo to sto je nemacki drzavljanin.On je Nemac i tu vise nema price.Samo u Srbiji moze da se ulazi u takvu pricu pripremajuci se teren za novo rasparcavanje drzave a na ime neke nove vrste,rase ili sta vec u vec samouverenoj drzavi.
Prvo dovode takozvane demokrate,planski im omogucavaju da plackaju i siromase Srbiju,da bi doveli ljigave namesnike,mitske izdajnike,koji pod naredjenju i parolom borbe protiv kriminala,hapse i "otkrivaju" kriminalce tipovane od okupatora!Sve to je vec davno poznato,a sada je maska,koju nude narodu,da bi mirno i planski unistili SVE SRBSKO U DRZAVI SRBIJI!
Istom vrstom manipulacije su okupatori,rasturili i Jugoslaviju,a sada unistavaju i najmanju klicu srbskog bica!
Zavera je vise vekovna,a sada dostize kulminaciju u drskosti i bezocnosti!
NEKA NAM JE BOG U POMOCI!!!
Re: mars govno jedno poturceno u tursku pa se tamo jebite i pravite vase ''rakete'' POTURICE jadne.
Marija
Хвала
| This discussion has been closed. |
Valjalo bi braći Srbima čestitati Bajram jer oni znaju koji su im koreni kao što je to znao i Meša Selimović Srbin muslimanske veroispovesti kada se svi Srbi slože svima će biti bolje, a ne da nas dele po veri. Iz srpske pravoslavne crkve proterati udbaše koji su tu postavljeni još od 1945 da bi je uništili i da se narod odvratio od vere