Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Saopštenje u vezi sa završenom sednicom Odbora za visoko obrazovanje
Pozdrav
gost
Samo gurajte svaka vam čast,takvi ljudi treba da su u studentskom parlamentu fakulteta koji se bore.
Re:
Potpuno se slazem sa tobom, naravno velika zahvalnost autorima peticije, svi kojih se ovaj slucaj tice "profitirace" zahvaljujuci njihovom zalaganju! U jednom od obavestenja (predhodno mislim) u poslednjoj recenici autor ispoljava odredjenu kritiku prema studentima - ne znam o cemu je tacno rec ali da se predpostaviti da ima mnogo onih koji su prilicno ne zahvalni, ne strpljivi i mozda cak bezobrazni, ocekujuci neke rezultate pre nego sto je moguce, a da pritom sami prstom nisu mrdnuli. Ovom prilikom zelim da kazem da postoje i brojni studenti (nadam se da su takvi u vecini) koji potpuno razumeju i cene sav trud koji se oko ovog slucaja ulaze! Zato samo napred!
Sa "Iki" delim samo jednu brigu: vezano za novoformiranu Vladu; obzirom da su izbori tek sredinom marta, a znajuci kako funkcionise formiranje nove Vlade, blago se pribojavam kako ce sve proteci... Nadam se da problema ipak nece biti i da ce sve da se okonca kako treba po nas. Da li ima neko komentar na ovo, ko je upuceniji, pa da iznese strategiju?
Pre svega HVALA pokretacima peticije i svaka cast na borbii inicijativi. Sto nas je vise, to smo jaci , tako da svako od nas mora da prenosi pricu kako bi se svi zajedno borili za svoja prava.
Ali, ono sto mi se nikako ne dopada je prica o donosenju odluke nakon izbora. Negiranje ministra da je primio peticiju koja se tice sudbine hiljade nas, kao i stvaranje magle oko broja studenata, pa sve to zacinjeno cinjenicom da im nece trebati nasi glasovi na predstojecim izborima, nekako mi ne uliva poverenje. Iskreno se nadam da gresim.
Svaka cast! Veliki pozdrav!
Ova peticija bi trebala da ima medijsko obavestenje da bi studenti znali o njoj :)
Shaljite dopise raznim novinama i emisijama o tome:)
KAČITE OBAVEŠTENJA NA FAKULTETE.
priključite se i diskutujte na http://studenti.co.vu
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ljudi skinuli ste mi kamen sa srca.. Sada mogu da radim, jer se sama izdržavam i da uporedo završim ove ispite kao i diplomski i da ne prelazim na PREGLUPU BOLONJU ili da mi još gore zabrane studiranje.. Idemo dalje.. Proširiću to i dalje.. Hvala Vam na svemu.. Veliko poštovaje!!! Samo napred ljudi!! Obaveštavajte i imaćete veliku podršku!!