Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Gost#1 May 19, 2014, 22:02
Uklonimo ga,sta nam je uopte trebao..u koje svrhe ga mi koristimo???
Gost#2 May 21, 2014, 22:50
Za autora: mislim da treba apelovati, pre svega, na advokate - potpisnike peticije. Drugo, nije fer gurati njih u prvi plan, ako cemo mi svi ostati anonimni. Ako se prijave dobrovoljno radi dobra svih nas, onda svi moramo stati imenom i prezimenom iza njih, i svako dati svoj doprinos.
Nenade, ukoliko zaista dodje do tuzbe, trebace svedocenje na sudu eksperata poput Vas: geologa, meteorologa i drugih, koji su uocili nepravilnosti.
ukoliko bi to moglo biti svedocenje stranih strucnjaka, bilo bi jako dobro...
Uzgred, na sajtu Dejana Lucica stoji naziv ustanove i imena strucnjaka (fizicara), koji su detektovali aktivnosti HAARP-a kod nas. Mozda bi ih valjalo kontaktirati?... Ideja za autora...
Meni licno je najcudnija bila izjava Kristaline Georgijeve da mi na Balkanu, otprilike, treba da se navikavamo na poplave i sumske pozare narednih godina i decenija!... Molim? Je li to mozda karakteristicno za nasu klimu?! Ili ona zna neku visedecenijsku vremensku prognozu za Balkan? Ili pak zna za neki plan?... Mislim da nam duguje neke odgovore.
Nenade, ukoliko zaista dodje do tuzbe, trebace svedocenje na sudu eksperata poput Vas: geologa, meteorologa i drugih, koji su uocili nepravilnosti.
ukoliko bi to moglo biti svedocenje stranih strucnjaka, bilo bi jako dobro...
Uzgred, na sajtu Dejana Lucica stoji naziv ustanove i imena strucnjaka (fizicara), koji su detektovali aktivnosti HAARP-a kod nas. Mozda bi ih valjalo kontaktirati?... Ideja za autora...
Meni licno je najcudnija bila izjava Kristaline Georgijeve da mi na Balkanu, otprilike, treba da se navikavamo na poplave i sumske pozare narednih godina i decenija!... Molim? Je li to mozda karakteristicno za nasu klimu?! Ili ona zna neku visedecenijsku vremensku prognozu za Balkan? Ili pak zna za neki plan?... Mislim da nam duguje neke odgovore.
Gost#3 May 21, 2014, 22:54
uzgred, nemojte zatvarati temu, zivo me zanima koliko ce ljudi potpisati peticijuna kraju...
Gost#4 May 21, 2014, 23:05
zar ne bi trebalo prvo traziti da uklone HAARP? a tek onda eventualno tuzba, zavisno kako budu reagovali... a moraju reagovati, jer ako im se prosledi peticija uz toliko potpisnika, i mediji ce traziti odgovor... i tu ce se klupko odmotati... u slucaju izostanka reakcije ili negiranja ostaje samo tuzba...