Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Gost#1 May 19, 2014, 01:24
http://istokpavlovic.com/beleske/pismo-iz-stenforda
admin#2 May 19, 2014, 07:08
Re:
Gost#3 May 19, 2014, 08:47
onaj stub kamufliran u krosnju drveta sa ostalim objektima sa stepenicama do vrha i crvenim svetlom bez ikakvih oznaka govori sve o sebi.
Gost#4 May 19, 2014, 17:33
UKLONIMO NARAVNO
Gost#5 May 19, 2014, 17:57
Pisao sam neko0liko puta o harpu koji je u Srbiji i da je opasan. Pogledajte na Internetu pa od toga pola bacite a pola uzmite sa rezervom a pola za istinu. Ispada da je mnogo opasani i da moze da kontrolise mozdane talase.
Gost#6 May 19, 2014, 20:56
ON BI TREBAO DA JE IZMEŠTEN IZ BARAJEVA UBRZO POSLE PUŠTANJA U RAD,I NEKA ISTRAŽIVANJA POKAZUJU DA JE SAKRIVEN NA TERITORIJI KOSOVA,DISKUTABILNO JE DA LI JE MANJA verzija ugrađena u vrh pilona mosta na adi,CLABO SAM DOBIJAO PODATKE IZ INOSTRANSTVA O AKTIVNOSTI IZ PODRUČJA BARAJEVA,MADA POSTOJE I MOBILNI SISTEMI HAARP,MOLIM VAS DA MI POŠALJETE DATUME AKTIVNOSTI HAARPA KOD NAS DA BI PROSLEDIO PODATKE BORCIMA U SVETU PROTIV TE POŠASTI,POGOTOVO ZATO ŠTE SE KORISTI I ZA KONTROLU UMA,UNAPRED ZAHVALAN ,ZORAN.
Gost#7 May 20, 2014, 07:38
Malo je ružno što je potpisnik peticije neko anoniman. To nije pošteno!!!!!
Neko od sitne , ne bitne boranije.#8 May 20, 2014, 16:35
Re:
Kada neko odabere ovako drzak i bezobrazan način da nešto sopšti, naravno da može samo da iritira. Moraju da se jave odgovorni i "umešani" i da objasne "glupom i prostom narodu" o čemu se radi! Možda nismo dovoljno obrazovani, ali imamo pravo da znamo istinu. Ako se nešto radi u tajnosti, naravno da izaziva sumnju.
GAGA#9 May 21, 2014, 15:22
Zasto potpisnik krije svoj identitet ? Ako nam se ne predstavi imenom i prezimenom,i da mozemo da proverimo ko je on,ja cu ponistiti svoj potpis,a to ce uciniti i svi moji prijatelji.