Не дамо Србско-Руски хуманитарни центар из Ниша
Центар се у више наврата показао као користан (а какви смо) и неопходан. Нисам за стране војне базе у земљи (поготово крвавог НАТО) али сам сигуран да би, без овог центра, имали великих проблема. Волео бих да додатно ојача на корист свима у региону. Штеточине и политиканти који траже његово затварање нека се носе...
Ali i Vi Rusi, ne dajte nas. Nas mrze i zbog Vas. Zovu nas pogrdno @MALI RUSI@, bio sam 2 godine kod mojih u Briselu i Bidgenbahu u Belgiji i sada dolazim iz Lijeza. Mrze nas iako smo bili saveznici ali smo pravoslavni. Ako se mi ne cuvamo medjusobno, pobedice ne oni vec MUSLIMANI.
ЗА НОЋ 300
ЗА НОЋ 300
Петиција "Не дамо Србско-Руски хуманитарни центар у Нишу" напредује задовољавајуће добро. За 15 сати, и то у току ноћи, преко 300 потписника.
Како је неко овде међу коментарима написао, ова патиција је и својеврсни референдум да ли су грађани Србије за фашистичку Европску Унију или братску нам Русију.
Када сакупимо 10000 потписа, то ће бити јасан показатељ става и слободног мишљења грађана, и то не само у целој Србији већ и срба у расељењу, који ће када буде презентован бити респектабилан став слободних грађана Србије који неће моћи нити једна власт да игнорише (нити једна од владајућих странака нема толико чланова), а сама ПЕТИЦИЈА ће постати основна база за озбиљно и активно организовање грађана (потписника) по било ком питању и основу везаном за одбрану слободног мишљења грађана и спас Србије.
Ширењем ПЕТИЦИЈЕ , активним праћењем објава и активним учешћем, помозите да се сви ми, слободни грађани Србије, заједно, озбиљно и активно ОРГАНИЗУЈЕМО ЗА СПАС, СЛОБОДУ И ЧАСТ СРБИЈЕ.
ЖИВЕЛА СРБИЈА !
ZIVELA MOSKVA, I CELA RUSIJA I PRAVOSLAVLJE.
Braco i sestre Srbi!!! Nedajte da zapadna cizma pod poltronstvo Amerike kroci u Srbiju i otera nasu pravoslavnu bracu Ruse. Cuvajmo pravoslavlje ko zenicu oka svog...
Вучићу,питај твоје налогодавце.Пошто кажу да треба да будемо неутрални,зашто не демонтирају са Српске земље своју базу "Бондстил"............
Покрет, алал ти вера за Фељтон имате петљу да не кажем јајца, ни лије ово мас од будућег Премијера, завршио сам Електронски факултет у Ниш немам посо, а њега, не видо за 6 година на факултет. Сам се смуца.
| This discussion has been closed. |