Подршка Весни Веизовић
Re:
Апсолутно сте у праву.
Цигани су у Србији у демографској офанзиви јер им то неко дозвољава и стимулише их. Заштићени су и стављени су „изнад“ други грађана Србије разним бенефицијама и повластицама којима им омогућавају додатно неконтролисано размножавање и досељавање. Имају предност у свим сферама друштва.
Сву ту некорисну багру треба вратити одакле су дошли. Познанику су летос, ноћу исекли и украли 1 (један) усрани метар бакерне цеви кроз коју се СНАБДЕВА ГАСОМ. Цела околина је била испуњена запаљивом, експлозивном смешом и права је срећа што није дошло до катастрофе. Радници који су дошли да санирају квар су прокоментарисали да има све више таквих случајева. Да их је власник случајно видео и устрелио добио би дуплу робију јер су они заштићени цигани. Ја сам "средио" спољну гуму и вешање када сам упао ноћу у сливник, јер је решетка била украдена. Само ми на Чукаричкој падини знамо како је када Цигани почну да спаљују пластичну изолацију од каблова, како би дошли до бакра. Не може да се дише колико "штипа" за плућа. Најгоре је што локална самоуправа и надлежни ништа не предузимају, или неће или не смeју.
Подржавам потписивање петиције. Подржавам право на слободу говора.
Срамота лоповске банде која води моју Србију!Уз тебе смо,Весна!
Re:
svi su oni isti,nemoj se zavaravati covece,samo se ovi ovdasnji mozda malo vise foliraju,a prvom prilikom cim je dobiju,zabice ti noz u ledja i kako god...veoma su namazani i premazani svim bojama i ne mos im verovati nista,ko im da o priliku da budu ljudi i poverovo,obro je zelen bostan,to je i moje licno iskustvo i mnogih drugih ljudi,nema tu leba...nema gore sorte i nacije na svetu od ciganina,nije ni cudo sto sve hoce da ih oteraju,pa kod nas nasli..moramo se izboriti protiv toga...
revoltirana sam ovakvim postupkom vlasti.. NASE VLASTI... opet dupli arsini, opet maske padaju cim se istina promoli. Nema argumenata , ima represije.. dakle nemoc da se dokaze suprotno od navedenog...nemam drugu drzavu osim Srbije i ne zelim da je imam. Ali zelim drzavu koja ce da bude za svoje gradjane a ne protiv njih.
Upravo sam nasao i procitao njen tekst. Nigde poziva na nasilje, proterivanje, ubijanje, pljacku i bilo kakvo drugo maltretiranje roma. Zena je napisala istinu, istinu i samo istinu koja se ne odnosi na celokupnu romsku populaciju nego samo na jedan njen deo.
Bez obriza da li su ljudi romi, srbi, ili pripadnici neke trece nacije postujem ih ili mrzim zavisno od toga kakvi su kao ljudi a ne prema tome kojoj rasi, naciji i veroispovesti pripadaju.
Sram ih bilo!
| This discussion has been closed. |
у Србији сви имају права,осим Срба.они су дежурни кривци у својој земљи,а и много шире.добар новинар је раритет,па као такав смета.питам се шта ће горан милић и њему слично-"заслужни" у главном граду.и нисам једина која се питам- што ли ће они за које поуздано знамо да су јадне Србе уништавали(овде су само Срби јадни) у престоници Србије ,на концертима,врло пријатељски дочекивани и добрим новцима награђени . Случај - Весна Веизовић је доказ важеће теореме: Истина je у Србији забрањена!