Подршка Весни Веизовић
Доста је силовања србског народа! Не ЦИГАНИСТАНУ у Србији,НЕ пропадању и нестајању Србије.Цигани који су рођени у Србији су наши суграђани а сви остали МАРШ ИЗ СРБИЈЕ !
Због овог случаја сам престао да будем поносан што сам Србин.Да - сада се СТИДИМ.
Re:
Treba novine i televiziju vratiti Srbiji. Kako se moglo dozvoliti strancima da privatizuju sredstva informisanja? Ili da Srbija kupi na primer Berliner Zeitung.
Re:
Ада Циганлија, Цигамала...ако ми "ром" отпева на србском "ромску" песму а не изговори реч циганин, прихватам да је ром...али "Циганин сам, ал најлепши" "Циганка варошанка" "Циганка сам мала", "Свирај ми цигане", "Циганин сам јаа"...Дакле из циганског угла ром је човек, роми су људи, а народ то јест припадност једном народу може бити србин, циганин, влах, русин...Дакле сви смо ми роми али има и цигана :)
Овакве ТИРАНИЈЕ и репресалије не памте се од постојања СРБИЈЕ и СРПСКОГА НАРОДА... На шта смо спали да је ПРАВОСЛАВНИ СРБИН постао ГРАЂАНИН ДРУГОГ РЕДА У СРБИЈИ, ШТА ЛИ ТЕК ЧЕКА НАШУ ДЕЦУ СА ОВОЛИКИМ БЕЛОСВЕТСКИМ ОЛОШЕМ скупљен у СРБИЈИ и још удружен са овим нашим , на само дно пакла нас доведоше , да је и цвеће у Србији почело да смрди од превеликог смрада ...
Sramota
Шта друго рећи него само: С Р А М О Т А !!!
Србима прети нестанак.
Nasa bela zemlja ciganskom sljamu ne pripada!
Bezuslovno podrzavam pravo na izrazavanje slobodnog misljenja Vesne Veizovic (i bilo koga drugog) koliko god se ono nekome ne dopadalo.
podrska slobodnom izvestavanju i protiv metoda gusenja
| This discussion has been closed. |