Захтевамо забрану "Парова"!
jezivo sta danas prikazuju na tv/u bitni su parovi???? bolje da se ukine i to sto pre .... ili ako necete da ukinete tu gadost emitujte je zna se u kom terminu kad se emituju takve gluposti, a ne da se ova danasnja deca unistavaju takvim glupostima....
bruka
ovo je bruka za televiziju sa nacionalnom frekvencijom,javno ponizavanje zena pre svega,strasno,trebamo se svi zapitati koje su ljudske vrednosti danasnjice,kad svako dodje i javno na tv-u ponizava pricama zene,sramota me je sto sam deo ovakve drzave u kojoj je ovo dozvoljeno.
Ljuba
Skupiti gomilu prostitutki i manijaka i to pustati 24 sata je dno dna koje smo mogli kao narod da dotaknemo....
Da se razumemo ,nismo svi mi sveci,svi imamo neke mane,poroke,al nek svako to radi u 4 zida a ne ovako javno. Sta ocekivati sutra od dece koja to i slucajno pogledaju? Pa se onda cudimo kako devojcice od 11-12 godina ostanu trudne..... ovakve bljuvotine ne samo na ovoj televiziji su srozale sve kriterijume normalnog ponasanja .....
Re:
Nije problem "prebaciti kanal" vec trpeti konstantni teror MEDIJA o tom djubretu. Smeta! Svaka cast ako smatrate da su luzeri ljudi koji su protiv ovoga. Zapitajte se malo....
Želim da živim u normalnoj Srbiji, očišćenoj od ovakvih nakaznih višesatnih idiotizama.
Велика Срамота, Вређање интелигенције
Срамота за Србију, херојском народу ово пуштају, па да ли су људи гинули за Србију, да би ово гледали на ТВ-у?! СРАМОТА, БОГ ЋЕ ВАМ СУДИТИ
Nije valjda da nas je samo 1700 normalnih u celoj Srbiji? O.o :D
| This discussion has been closed. |
Da li je ovo uvod u legalizaciju prostitucije?