Затворите српску границу за илегалне преласке!
Srbija mora da postuje ocuvanje svoje granice,niko nema pravo da bez dokumenata ,ili ne zeleci da se registruje kao azilant udje na teritoriju Srbije
Nasa zamlja nije kriva za njihovo selenje, ko je krivac neka ih primi.
Izbaciti sve. Ovo je islamizacija, mucnite glavom.
Re:
Ja bih napisala Srbija nasem narodu i nasih nacija...jer tu ima i drugih nacija osim srba i samo ako smo svi slozni onda smo jaki. Ja nisam srpkinja, niti zivim u Srbiji ali sam potpisala peticiju u ime celokupne Srbije i svih naroda i nacijalnosti.
smatram ovu situaciju krajnje opasnom po bezbednost zemlje
Srbija nije zbrinula ni svoje izbeglice jer je siromasna zemlja , ljudi gladuju
Srbija nije u mogucnosti da pomogne ni svojim izbeglicama a kamoli azilantima . Zbog cega azilante ne prihvate bogate arapske zemlje ?! Ne budite naivni . Srbi organizujte se , zadnje je vreme i zadnji voz da se brani otadzbina .VRATITI HITNO OBAVEZNO SLUZENJE VOJNOG ROKA !
I SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA! http://iskra.co/srbija/nismo-zaboravili-dok-je-srbija
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#24: - Re:
Ti nemaš u glavi veće od bibca.Kao prvo od naše crkve se odvojila sekta crnogorska-crkva,...A Sirijska crkva-Antiohijska,....i druge pravoslavne više imaju zajedničkog sa našim običajima i verom u Starom Vlahu nego i jedna druga...Ovi ljudi beže od ratne nesreće,..A Crnogorci dolaze da nastave da nas drkeljišu od II Svetskog Rata,...