Затворите српску границу за илегалне преласке!
Slazem se sa komentarima. Koliko ima nase dece i porodica koja zive na ivici bede? Mislim da se Milos Obilic u grobu okrece koliko nam muslimana gazi zemlju. Samo se plasim da ce nam vecina ostati u drzavi.
Ne moze mi niko zabraniti da volim svoju SRBIJU♥
ne smemo dozvoliti na svakih 80 godina. da nam vlada pobegne helikopterom pa nas preko radija bodri i sokoli da izdržimo
Па нисмо ми опљачкали девизну уштеђевину Либије и Сирије коју пљачкаши сад користе да разбуцају целу Европу и нисмо ни на који начин подстицали сукобе унутар тог народа и њихових племена. Ето од Либије, Ирака, Авганистана, па и Сирије остало само имена а на терену у стварности хаос, Хаос на хаос да се власи не досете, Па и нашу Југославију су исто разбуцали и незна се часни крст што но кажу, Лудило и беда све сами сињи кукакавац што рече Тарабић. Нигде човека све неки дедокуцани. сачувај Велики Свевишњи БОЖЕ,
Rocksteady
Gde ima 100000 ubrzo bude 500000 pa se nastavi dalje i u pitanju budu milioni. Nisu samo u pitanju Sirijici,tu su Iračani, Eritrejci, Pakistanci, Avganistanci, žitelji zapadno Afričkih zemalja. U suštini u pitanju je ekonomska migracija jer ukoliko si izbeglica sklanjaš glavu u prvu sigurnu državu. Da se razumemo i sa ovih prostora je bilo i biće ekonomskih migranata, razlika je što se sad ide na silu bez ikakvih dokumenata a ako se tako nastavi i ne stane se tome na kraj pitanje je na šta će da liči svet u budućnosti.Na stranu sad priča o demografskim promenama i vekovnoj borbi Evrope protiv prodora islama u istu...
Zato sto je 500 godina pod Turcima sasvim dovoljno, necu da se ponovi.
Re:
ne lupetaj,dok smo mi pred kolapsom ti blebeces o Crnogorcima a muslimani iz raznih Arapskih zemalja nas preplavljuju!?zaista bezvezan komentar,iako razumem o cemu govoris,ni ja nisam ljubitelj te bagre,ali sad je mnogo gora opasnost po nas na delu.
| This discussion has been closed. |