Захтевамо укидање таксе за РТС
РТС који пропагира ЕУ заслепљеност без могућности да се чује и другачије мишљење није телевизија коју желим да плаћам. Почиње да личи на РТС из 90-тих када је само једна прича била доминантна.
usitnjavanje glasova
Zašto ne pregledate već postojeće peticije pre postavljanja nove? Ovakvim postavljanjem nove peticije sa istom temom na svaka dva tri dana, dobija se samo gomila peticija sa malim brojem potpisa.
Зато што, ткз. јавни сервис, у ствари то није. Финансира се из буџета РС, и рекламама, којих има и више него комерцијалне телевизије. Увођење таксе је трећи облик за финансирање ове телевизије, која није независна, која нас бомбардује репризама. На крају плаћам кабловском оператеру, и није нормално да исту ствар плаћам два пута.
Подржавам предлог Српске радикалне странке и наравно потписујем.Желим модерну телевизију,а не скуп људи који немају везе са послом који обављају и годинама ништа не раде.Јавни сервис је нешто сасвим друго,а не ово што они нама презентују.Друго, ако плаћам кабловску, зашто плаћам РТС???
Nemam Tv niti planiram da ga kupujem!
Nemam TV od 2002., a placala sam ga do pre godinu dana, kada su nas oslobodili tog nepotrebnog nameta. Ne planiram da kupujem TV jel je to sprava za gubljenje vremena. Sve sto zelim da cujem i vidim, imam na internetu. Ua TV! Zasto bih placala pretplatu kad ne koristim TV? U periodu od 2002. do 2014. sam im vec poklonila 700 000 dinara!!! Vise ne dam!
| This discussion has been closed. |
Потписујем петицију за укидсање таксе за РТС зато што је то пљачка народа.