ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА У СРБИЈИ!
Први почасни грађанин Подгорице још од 2007 . је Стипе Месић . А Тачи и Рама Улциња !
Први почасни грађанин Подгорице још од 2007 . је Стипе Месић . А Тачи и Рама Улциња !
Пријатељ мојих непријатеља је и мој непријатељ ! Стипе Месић је први почасни грађанин Подгорице од 2007 . године али исто тако у Албанији је почасни грађанин и има улицу . Коме Срби верујете ? Католицима ?!
Re: Први почасни грађанин Подгорице још од 2007 . је Стипе Месић . А Тачи и Рама Улциња !
Re: Re: Први почасни грађанин Подгорице још од 2007 . је Стипе Месић . А Тачи и Рама Улциња !
#78: - Re: Први почасни грађанин Подгорице још од 2007 . је Стипе Месић . А Тачи и Рама Улциња Стипе Месић је први почасни грађанин Подгорице од 2007 . године али исто и почасни грађанин Приштине , али и почасни грађанину Албанији где има и своју улицу ! Коме Срби верујете ? Католицима ?!
Bio i ostao za Srbiju. Crnogorci nek idu tamo odkle su pa neka tamo budu direktori. A za državu sam odabrao Nikaragva jer piše Srbija i CG a ne SRBIJA pri potpisivanju peticije. U CG nisam otišao od kada su priznali Kosovo niti ću ikad otići. Niti ja niti bilo ko od moje familije. I nemoj mnogo da pljuju Mila jer su ga ONI sami izabrali.
Ja sam srpkinja iz Hrvatske. 1991, kada je poceo rat u Hrvatskoj, dospela sam sa dvoje male dece u Crnu Goru. Crnogorci su takve gnjide, da su ustase za njih male mace. Takve ljigavce jos nisam srela. Osetila sam na svojoj kozi ko su i videla sta su. Zato se pridruzujem ovoj peticiji. Tad sam se zarekla da u Crnu Goru nikad necu otici ni na letovanje da mi neko zlatom plati. I pri tome ostajem.
PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE POTPISITE PETICIJU JER SU U KOMUNALNOJ POLICIJI- CRNOGORCI!
PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE POTPISITE PETICIJU JER SU U KOMUNALNOJ POLICIJI- CRNOGORCI! SILNI I BESNI I ZELJNI IZIVLJAVANJA NAD SRBIMA!
PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
http://www.peticije24.com/peticija_za_ukidanje_komunalne_policije
This comment has been removed by the author of the petition.
Crnogorci su ceo vek ziveli parazitski , otimali hleb iz tudjih usta . Vec deset godina su druga drzava i strani drzavljani. Nek idu kod Tacija . Trutovi i bezboznici milogorski.
Иза 9. марта 1991. године и 5. октобра. 2000. године стоје исти налогодавац ! Српски Покрет Обнове
Иза 9. марта 1991. године и 5. октобра. 2000. године стоје исти налогодавац ! Српски Покрет Обнове , Црногорци и Запад1 Владан Дугоњић из Липолиста шамарао Споменку Јовић

Црногорчина Боривоје Боровић зет Данице Драшковић не може да сакрије мржњу према Србима!
ПРАВОСЛАВЦИ СЕ НЕ УБИЈАЈУ ! УБИЈ СЕ БОРОВИЋУ ЦРНОГОРЧИНО КО ТИ БРАНИ! ТО СВОЈОЈ СВАСТИЦИ ДАНИЦИ ДРАШКОВИЋ И ЊЕНОМ ВУКУ ДРАШКОВИЋУ ОНИ СУ ДО ГРЛА У КРИМИНАЛУ БОРОВИЋУ! У ВАТИКАНСКОМ КРИМИНАЛУ! ОСТАВИТЕ СРБЕ НА МИРУ ВУЦИБАТИНЕ АМЕРИЧКЕ !
Re: Црногорчина Боривоје Боровић зет Данице Драшковић не може да сакрије мржњу према Србима!
Црногорац Боривоје Боровић адвокат зет Данице Драшковић не може да сакрије мржњу према Србима! Поручује Србину Православцу Ратку Младићу да се убије ! А шта би друго ватикански доушник ?! Без образа и части .
This comment has been removed by the author of the petition.
Našu lošu Srbiju neka ostave našoj deci i narodu.
Žalosno je da su od galebova postali obične svrake.
| This discussion has been closed. |
Зато што су ми се згадили. Узимао сам здраво за готово да су нам браћа, али у последњих 20 година сам се освестио и схватио да су нам непријатељи. Оно пријатеља Црногораца што имам, вреде као људи, а све друге сматрам за непријатеље. Дебело морају да се помуче да ме убеде у супротно. Према Црној Гори подићи бетонски зид. У Србији ће се драстично смањити стопа криминала када њихови "кадрови" на високим позицијама буду протерани у ту фекалију од земље.