ПОКРЕТАЊЕ ТУЖБЕ ПРОТИВ НАТО АЛИЈАНСЕ
Zato sto su obican izmet i sto je izmedju ostalog moja porodicna kuca ostecena tokom bombardovanja !!!!!
Зато што сам и сам подносио кривичну пријаву против Блера, клинтона, Олбрајтове и још њих 5-6, Јавном тужиоцу са седиштем у Првом основном суду, 2011-е године, али није реаговао. Сам не могу, али ако нас буде довољно, доћићемо до правде!
Разорили су ми земљу, проузроковали су директну или индиректну смрт више стотина хиљада мојих сународника, пријатеља, рођака, недужне деце...Затровали су ми земљу, воду, храну, ваздух осиромашеним уранијумом и други отровима, довели су на власт најгори олош...
Re:
jeste to je drzava trebala davno da uradi.nikad nije kasno.ratni zlocin NE zastreva
накнада штете: 500.000. еу
ove opcije koje nude nešto za 5-80 evra mi govore tek sad da je ovo sve neke prevara, da bi opljačkali srpske rodoljube. Potpisah pa onda mi ponudiste ovo. Razočarah se. Samo prevare. Sramota
Ratni zločin ne zastareva !
Још и Пре је требало. Но како злочини који су починили немогу никад застарити нити заборавити ,тако да и сад није касно.
NATO JE KRIMINALNA ORGANIZACIJA !!! SVE JE NELEGITIMNO I VAN SVAKE KONVENCIJE ; DUZNI SMO NEDUZNIM ZRTVAMA , KOJE SU PALE TOKOM NATO BOMBARDOVANJA , A I SVAKODNEVNIM ZRTVAMA OD POSLEDICA " OSIROMASENOG URANIJUMA " I BUDUCIM GENERACIJAMA !!! " PRAVDA JE SPORA , ALI UVEK DOSTIZNA !!! " VREME JE ZA PRAVDU !!! DA SE NE ZABORAVI , A I TAKVA VRSTA NEZAPAMCENOG ZLOCINA SE NE MOZE OPROSTITI !!!???
| This discussion has been closed. |